Free Shoutcast HostingRadio Stream Hosting

Τρίτη 26 Φεβρουαρίου 2013

Η σοκαριστική εξομολόγηση της Πωλίνας

Πιο αποκαλυπτική από ποτέ παρουσιάστηκε σε πρόσφατη συνέντευξή της η τραγουδίστρια Πωλίνα. Με σχεδόν αφοπλιστική ειλικρίνεια μιλά για τις εκτρώσεις, τις οποίες έχει κάνει στο παρελθόν, αλλά και για την απόφασή της να κάνει ένα παιδί, λίγο πριν πάρει διαζύγιο από τον Μεγακλή Βιντιάδη.
Όπως λέει στη συνέντευξή της στο περιοδικό «Λοιπόν», αποφάσισε να κάνει παιδί όταν βρισκόταν στην καλύτερη φάση της καριέρας της και ενώ είχαν προηγηθεί πολλές εκτρώσεις…
«Δεν ξέρω πως μου έγινε το “κλικ” εκείνη την εποχή. Μου είπε και ο Βαΐτσης τότε, ο οποίος με ξεγέννησε και ήταν ο γυναικολόγος μου: “Τι θα γίνει, πού θα πάει αυτή η δουλειά; Δε γίνεται κάθε τρεις και λίγο να κάνουμε εκτρώσεις. Κάτι πρέπει να κάνουμε. Είσαι σαν την κουνέλα”. Του είπα: “Δεν θα ξαναχρειαστεί, άστο”. Είπα ότι ήμουν σίγουρη και αυτό ήταν. Σας πληροφορώ ότι δεν είχα κανένα μητρικό ένστικτο, όταν αποφάσισα να το κρατήσω. Δεν είχα προγραμματίσει ποτέ να κάνω παιδί. Έγινε ξαφνικά».
H τραγουδίστρια αναφέρει επίσης ότι έμεινε έγκυος λίγο πριν εκδοθεί το διαζύγιό της από τον Μεγακλή Βιντιάδη, ενώ, όπως αποκαλύπτει, δεν ήταν εκείνος ο πατέρας…
«Ήμουν στο τέλος του γάμου. Είχαμε ξεκαθαρίσει τις προσωπικές μας σχέσεις, απλώς δεν είχα πάρει διαζύγιο. Ήταν ξεκαθαρισμένα τα πράγματα. Ήμασταν πλέον αρκετά φίλοι για να λέμε τις αλήθειες μεταξύ μας. Δεν θα έριχνα το παιδί, επειδή θα έπαιρνα διαζύγιο τέσσερις μήνες μετά. Ποιον αφορούσε ότι έμεινα έγκυος λίγο πριν βγει το διαζύγιο; Σιγά...».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου



Γνώμες, παράπονα, ιδέες, και ότι θέλετε να πείτε, πείτε το εδώ.
Opinions, complaints, ideas, and that you want to say, you say here.