Free Shoutcast HostingRadio Stream Hosting

Κυριακή 24 Φεβρουαρίου 2013

Ακούστε το καινούριο τραγούδι του Eric Clapton!

Και μόνο στο άκουσμα της είδησης πως ο κορυφαίος κιθαρίστας επιστρέφει δυναμικά στην δισκογραφία, ενθουσιαζόμαστε!
Μαθαίνουμε λοιπόν πρώτα τα εξής στοιχεία: To νέο του album θα έχει τον τίτλο “Old Sock” («παλιά κάλτσα») και πρόκειται να κυκλοφορήσει στις 12 Μαρτίου! Απλά το αφήνουμε ασχολίαστο! Βλέπουμε το εξώφυλλο του πρώτου single και διαπιστώνουμε πως πρόκειται για ένα απλό άσπρο φόντο μόνο με μερικά γράμματα που θυμίζουν χειροτεχνία από μαθητή δημοτικού! Και εκεί που σκεφτόμαστε πως ο Clapton ετοιμάζεται να κάνει μια προχειροδουλειά ίσα-ίσα για την «αρπαχτή» που λένε, πατάμε το play για να ακούσουμε το νέο του αυτό τραγούδι με τίτλο “Gotta get over”!
 Από την εισαγωγή αρχίζουμε και αναθεωρούμε! Το τραγούδι μπορεί να «αποζημιώσει» όλους τους fans του για την τριετή αναμονή τους μετά από το τελευταίο του album με τίτλο “Clapton”! Κυρίως αν είναι λάτρεις των blues καθώς το “Gotta get over” επαναφέρει τον αγαπημένο καλλιτέχνη… “back to the basics”! Με ένα σταθερό ρυθμικό τμήμα , οι funky ήχοι της κλασσικής κιθάρας και τα άρτια δεύτερα φωνητικά δημιουργούν ένα δυναμικό background πάνω στο όποιο η ερμηνεία του Clapton δίνει την αίσθηση παλιάς διαχρονικής επιτυχίας του είδους!
Αν και τα υπόλοιπα 11 τραγούδια του album του, διατηρούν την ίδια ενέργεια που δημιουργεί το “Gotta get over” τότε ίσως να μιλάμε για μια από τις καλύτερες δισκογραφικές δημιουργίες του Clapton μετά από αρκετά χρόνια! Υπομονή λοιπόν μέχρι τις 12 Μαρτίου!
Eric Clapton – Gotta get over

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου



Γνώμες, παράπονα, ιδέες, και ότι θέλετε να πείτε, πείτε το εδώ.
Opinions, complaints, ideas, and that you want to say, you say here.