Free Shoutcast HostingRadio Stream Hosting

Παρασκευή 15 Μαρτίου 2013

Η μεγάλη επιστροφή των Black Sabbath με τον Ozzy Osbourne!

To πρώτο άλμπουμ των Black Sabbath με τον Ozzy Osbourne μετά από 35 χρόνια είναι επιτέλους γεγονός.
Το album σύμφωνα με την τελευταία επίσημη ενημέρωση από την μπάντα θα λέγεται “13” και αναμένεται να κυκλοφορήσει στις 11 Ιουνίου από την Vertigo/Republic. Η είδηση συνοδεύτηκε από ένα video που δείχνει τα μέλη της μπάντας να ηχογραφούν τα νέα τους τραγούδια στο Shangri-La Studio του Λος Άντελες με παραγωγό τον Rick Rubin. Στο video, ο Rubin φαίνεται να αναλύει κάθε τραγούδι, ενώ βρίσκεται σταυροπόδι στο κρεβάτι του, και ο βετεράνος παραγωγός εξομολογείται σχετικά με το πώς η αγάπη του για τους Black Sabbath τον οδήγησε στο όραμά του για ένα άλμπουμ επιστροφής.
“Ο στόχος μου είναι να κάνω κάτι πραγματικά μεγάλο, που θα μπορείτε να ακούτε για πάντα”, λέει ο Rubin. “Η ιδέα να δημιουργήσουμε ένα album το οποίο μπορέι να σταθεί επάξια δίπλα στα καλύτερα albums των Black Sabbath είναι που μας συναρπάζει.Έχουμε ξεφύγει από τα παλιά μας (albums)!”
Ο Osbourne, ο Geezer Butler,ο Tony Iommi και ο ντράμερ των Rage Against The Machine, Brad Wilk, όλοι φαίνεται να έχουν δουλέψει σκληρά για το “13″, το οποίο ηχογραφήθηκε στο Λος Άντζελες. Το ένατο άλμπουμ των Black Sabbath με τον Osbourne αρχικά ανακοινώθηκε τον Ιανουάριο μετά από ένα πλήθος αντιξοότητες, όπως τη διάγνωση του Iommi το 2012 για λέμφωμα πρώιμου σταδίου και την αποχώρηση του ντράμμερ Bill Ward ντράμερ τον περασμένο Μάιο.
Το “13″ είναι τώρα διαθέσιμο για προ-παραγγελία σε CD, deluxe διπλό CD, 12-ιντσών βινύλιο και super deluxe box set, το τελευταίο εκ των οποίων περιλαμβάνει διάφορα δώρα όπως ένα αποκλειστικό DVD-ντοκιμαντέρ, 13 φωτογραφίες και χειρόγραφους στίχους των τραγουδιών του album. Οι Black Sabbath θα ξεκινήσουν περιοδεία στις 20 Απριλίου από τη Νέα Ζηλανδία.
Δείτε το backstage video από την ηχογράφηση του album “13” :

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου



Γνώμες, παράπονα, ιδέες, και ότι θέλετε να πείτε, πείτε το εδώ.
Opinions, complaints, ideas, and that you want to say, you say here.