Free Shoutcast HostingRadio Stream Hosting

Τρίτη 12 Μαρτίου 2013

Μιχάλης Χατζηγιάννης: Φεύγει για συναυλίες στο εξωτερικό!

Δείτε το πρόγραμμα των συναυλιών του. Ποιοι θα είναι οι σταθμοί που θα κάνει;
Μετά την επιτυχημένη του συνεργασία στην Ακτή Πειραιώς με τον Γιάννη Ζουγανέλη και το Σάκη Μπουλά, ο Μιχάλης Χατζηγιάννης αναχωρεί –όπως ήταν προγραμματισμένο- για το εξωτερικό προκειμένου να δώσει τρεις μεγάλες συναυλίες, δύο στην Αυστραλία και μία στο Λονδίνο.
Κουβαλώντας στις αποσκευές του δεκάδες αγαπημένα τραγούδια απ’όλη τη μουσική του διαδρομή, ο Μιχάλης θα εμφανιστεί στις 16 Μαρτίου στη Μελβούρνη, στο πλαίσιο του φεστιβάλ «Αντίποδες», ενός φεστιβάλ που οργανώνεται εδώ και 26 χρόνια από την πολυπληθή ελληνική κοινότητα της Αυστραλίας και αποτελεί ένα από τα μεγαλύτερα πολιτιστικά γεγονότα της χώρας. Το κοινό, που ξεπερνά τις 20 χιλιάδες κόσμου, θα έχει την ευκαιρία να απολαύσει για πρώτη φορά τη ζωντανή παρουσία του Μιχάλη στη σκηνή, τον έντονο ρυθμό των συναυλιών του, τα τραγούδια του, που εδώ και μια δεκαετία δίνουν χρώμα και παλμό στην καλλιτεχνική ζωής της Ελλάδας.
Το μουσικό πάρτυ θα συνεχιστεί την επόμενη μέρα, στις 17 Μαρτίου, στο πλαίσιο του σημαντικότερου φεστιβάλ στο Σίντνει, του Greek Festival, σ’ ένα υπαίθριο πάρκο στην περιοχή γύρω από το περίφημο Darling Harbour, με χιλιάδες θεατές έτοιμους να σιγοτραγουδήσουν μαζί του επιτυχίες όπως το «Θάρρος ή Αλήθεια», το «Βυθό», το «Μόνο στα όνειρα», το «Σ’αγαπώ», το «Χέρια ψηλά» και τόσα άλλα που αναμένεται να απογειωθούν στο ιδιαίτερο αυτό σκηνικό και μ’ένα κοινό διψασμένο για μια γεύση Ελλάδας .
Ο τρίτος σταθμός της «απόδρασης» στο εξωτερικό, τον φέρνει πίσω στην Ευρώπη και συγκεκριμένα στο Λονδίνο, την πόλη που η μουσική παίζει πάντα πρωταγωνιστικό ρόλο. Το LGR έχει οργανώσει μια μοναδική βραδιά στις 24 Μαρτίου στο ΚΟΚΟ CLUB , στην ζωντανή καλλιτεχνικά περιοχή του Camden. Ο Μιχάλης επιστρέφει για μια ακόμη φορά στη βρετανική πρωτεύουσα, σ’ένα κλαμπ που ταιριάζει στο ύφος των παραστάσεών του για να σηκώσει όρθιο το κοινό με τα τραγούδια του, στήνοντας ένα από τα ξέφρενα πάρτυ που ξέρει τόσο καλά να οργανώνει στις live εμφανίσεις του.
Η επιστροφή του Μιχάλη Χατζηγιάννη στην Ελλάδα, θα συνδυαστεί με τη κυκλοφορία του καινούργιου του δίσκου που αναμένεται να εμπλουτίσει και το φετινό μας καλοκαίρι με νέα, υπέροχα ακούσματα….

1 σχόλιο:

  1. Ο Μιχάλης Χατζηγιάννης έρχεται στο Αντ-art ! O αγαπημένος καλλιτέχνης έρχεται για να εμπνεύσει και πάλι το αίσθημα της αισιοδοξίας πάνω στο οποίο είναι βασισμένη η πολύχρονη σχέση του με το κοινό. Συνεχίζοντας με συνέπεια μία επιτυχημένη πορεία περισσότερων από δέκα χρόνων, ο Μιχάλης Χατζηγιάννης μας περιμένει να ξαναζήσουμε στο ρυθμό των μεγάλων επιτυχιών του, να γνωρίσουμε τα καινούργια τραγούδια του μα πάνω απ’ όλα να αισθανθούμε, να μοιραστούμε και να επικοινωνήσουμε!

    Κατάφερε πολύ γρήγορα να γίνει “ίνδαλμα”! Έκανε δίσκους που βραβεύθηκαν με πλατίνες και χρυσάφι! Οι ζωντανές του εμφανίσεις είναι μονίμως sold out! Το κοινό του αναπτύσσεται διαρκώς και συνθέτει ένα από τα πιο φανατικά fan clubs που διαθέτει καλλιτέχνης στη χώρα μας! Όλα αυτά τα κατάφερε ο Μιχάλης Χατζηγιάννης που θα είναι στο Αντart για μοναδικές εμφανίσεις!

    Σας περιμένουμε όλους!

    Είσοδος 20 ευρώ

    ΑπάντησηΔιαγραφή



Γνώμες, παράπονα, ιδέες, και ότι θέλετε να πείτε, πείτε το εδώ.
Opinions, complaints, ideas, and that you want to say, you say here.