Free Shoutcast HostingRadio Stream Hosting

Κυριακή 3 Μαρτίου 2013

Η Άννα Βίσση εξιστορεί την γνωριμία της με το Νίκο Καρβέλα

Η απόλυτη Ελληνίδα star ξεκίνησε να τραγουδά επαγγελματικά το 1973 όταν μετακόμισε στην Ελλάδα και υπέγραψε δισκογραφικό συμβόλαιο με τη Minos.
Την ίδια χρονιά γνωρίστηκε για πρώτη φορά με τον μελλοντικό σύζυγό της Νίκο Καρβέλα, και το 1974 συνεργάστηκαν, με την καλλιτέχνιδα να συμμετέχει στον πρώτο δίσκο του πρωτοεμφανιζόμενου τότε συνθέτη. Πριν τον δει για πρώτη φορά, η Άννα λέει πως ήταν δυσαρεστημένη και σκεφτόταν “Δεν μπορούσαν να με στείλουν σε ένα πιο επώνυμο συνθέτη; Χάθηκε ο Σπανός, ο Χατζηδάκης ή ο Χατζηνάσιος..”. Παρόμοια όμως ήταν και η αντίδραση του Νίκου Καρβέλα που είχε πει στο συνεργάτη του “Χάθηκαν οι επώνυμες τραγουδίστριες; Καινούργια βρήκαν να μου στείλουν;”
Για πρώτη φορά συναντήθηκαν στο σπίτι του φοιτητή Νίκου Καρβέλα, που τότε ζούσε με τους γονείς του. Στο βίντεο περιγράφει την όψη του συνθέτη, που έμοιαζε με χίπη και ομολογεί πως υπήρξε φλερτ από τη πρώτη στιγμή της γνωριμίας τους! Συγκεκριμένα, θυμάται πως αντί να της παίζει στο πιάνο τραγούδια που επρόκειτο να μπουν στο δίσκο της, εκείνος της έπαιζε άσχετα κομμάτια φλερτάροντας την.
Τον Μάιο του 1983 παντρεύτηκαν, ενώ τον Νοέμβριο του ίδιου χρόνου γεννήθηκε η κόρη της Άννας Βίσση και του Νίκου Καρβέλα, Σοφία. 9 χρόνια μετά, έδωσαν ουσιαστικό τέλος στην έγγαμη συμβίωσή τους, όμως συνέχισαν να μένουν στο ίδιο σπίτι και να συνεργάζονται.
Αξίζει να παρακολουθήσεις το παρακάτω βίντεο γιατί εκτός από τη συνέντευξή της στη τηλεοπτική εκπομπή Mega Star το 1990, θα την παρακολουθήσεις να τραγουδάει το Edelweiss από την Μελωδία της Ευτυχίας και να εξηγεί πως αν έπαιζε ποδόσφαιρo θα έπαιζε επίθεση!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου



Γνώμες, παράπονα, ιδέες, και ότι θέλετε να πείτε, πείτε το εδώ.
Opinions, complaints, ideas, and that you want to say, you say here.