Free Shoutcast HostingRadio Stream Hosting

Παρασκευή 8 Μαρτίου 2013

Κατέρρευσε ο Τζάστιν Μπίμπερ σε συναυλία

Ο έφηβος καναδός ποπ τραγουδιστής, Τζάστιν Μπίμπερ, κατέρρευσε επί σκηνής, καθώς παρουσίασε δυσκολία στην αναπνοή κατά τη διάρκεια μουσικής παράστασης στο Λονδίνο, ανέφεραν την Πέμπτη, οι εκπρόσωποί του.

«Είναι καθ’ οδόν προς το γιατρό τώρα,» δήλωσε η εκπρόσωπος του Μπίμπερ, Μελίσα Βίκτορ στο Ρόιτερς τα μεσάνυχτα, ώρα Λονδίνου. «Ο Τζάστιν λιποθύμησε έγινε μια 20λεπτη διακοπή της συναυλίας και του χορηγήθηκε οξυγόνο» συμπλήρωσε η ίδια.

Ο 19χρονος Μπίμπερ επέστρεψε στη σκηνή μετά την ολιγόλεπτη διακοπή με σκοπό να ολοκληρώσει, καθώς είπε ότι ήταν εντάξει και μπορούσε να το κάνει. Όμως ο Σκοτ Μπράουν εκ των εκπροσώπων του, τόνισε στο Ρόιτερς ότι ο νεαρός αγνόησε τις εντολές των γιατρών και επέστρεψε στη σκηνή του O2 Arena για να ολοκληρώσει την παράσταση του.

Ο ίδιος εκπρόσωπος πρόσθεσε ότι ο νεαρός τραγουδιστής δεν αντιμετώπιζε προβλήματα υγείας πριν από την εμφάνιση του στο O2 Arena του Λονδίνου. Η εμφάνιση του Μπίμπερ στο Λονδίνο είναι κομμάτι της ευρωπαϊκής παρουσίας του, που γίνεται στο πλαίσιο της παγκόσμιας περιοδείας του.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου



Γνώμες, παράπονα, ιδέες, και ότι θέλετε να πείτε, πείτε το εδώ.
Opinions, complaints, ideas, and that you want to say, you say here.