Free Shoutcast HostingRadio Stream Hosting

Κυριακή 17 Μαρτίου 2013

Μύρωνας Στρατής: “Δεν πήγα στη Eurovision γιατί …κώλωσα!”

Τι άλλο δήλωσε ο τραγουδιστής σε τηλεοπτική εκπομπή;
Καλεσμένος του Πέτρου Κωστόπουλου ήταν ο Μύρωνας Στρατής, στην εκπομπή “Βράδυ”. Ο τραγουδιστής αποκάλυψε ότι είχε ετοιμάσει ένα τραγούδι με την Panik Records για υποψηφιότητα στη Εurovision, αλλά φοβήθηκε τα φώτα της δημοσιότητας! Όπως είπε και ο ίδιος πολύ ειλικρινά: “Κώλωσα είναι η αλήθεια. Ξέρεις αυτή η «φανταστική» έκθεση που υπάρχει, που όλα τα κανάλια ασχολούνται με σένα, με το τραγούδι σου, με τη ζωή σου.. μπορεί να με ταλαιπωρούσε ιδιαίτερα. Εντάξει, το τραγούδι δεν μπορεί να αρέσει σε όλους. Αλλά είναι και λίγο εθνική υπόθεση, κάποιοι το παίρνουν πολύ πατριωτικά! Όλη αυτή η έκθεση με τρομάζει. Εμένα μου αρέσει το live!
Όμως η συμμετοχή στη Eurovision δεν είναι το μόνο πράγμα που έχει απορρίψει ο Μύρωνας Στρατής! Όπως δήλωσε, του έχουν γίνει πολλές προτάσεις για μεγάλες πίστες, αλλά ο ίδιος αποφάσισε να μην το επιχειρήσει, καθώς: ”Προτιμώ τα μικρά μαγαζιά, όπου θα κάνω το πρόγραμμά μου όπως το έχω φανταστεί.
Ο τραγουδιστής μίλησε ακόμα και για το πώς ξεκίνησε να ασχολείται με τη μουσική: “Μικρός δεν ήθελα να μάθω μουσική, το έκανα τελείως διαδικαστικά. Στο Γυμνάσιο άρχισα να τρελαίνομαι, άκουγα Nirvana και τέτοια!” Στη συνέχεια ο Μύρωνας Στρατής, σε αποκριάτικο πνεύμα, τραγούδησε λαϊκά μαζί με τον Πέτρο Κωστόπουλο, ενώ παρουσίασε και το τελευταίο του single, “Δεν κολλάω”.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου



Γνώμες, παράπονα, ιδέες, και ότι θέλετε να πείτε, πείτε το εδώ.
Opinions, complaints, ideas, and that you want to say, you say here.