Free Shoutcast HostingRadio Stream Hosting

Τετάρτη 6 Μαρτίου 2013

O νέος δίσκος του Γιάννη Πλούταρχου

Μας έχει χαρίσει κάποια από τα ωραιότερα και πιο αγαπημένα τραγούδια. Μας έχει κατακτήσει με τη δύναμη της φωνής του, τις συγκλονιστικές του ερμηνείες, το εξαιρετικό ρεπερτόριο, τις μοναδικές live στιγμές που προσφέρει στους χιλιάδες φίλους και θαυμαστές του που τον ακολουθούν πιστά και σταθερά σε κάθε του βήμα.
Χωρίς καμία αμφιβολία, ο Γιάννης Πλούταρχος αποτελεί μία αδιαπραγμάτευτα σταθερή αξία του ελληνικού τραγουδιού.
Αυτές τις ημέρες, ο κορυφαίος ερμηνευτής ετοιμάζεται να μας προσφέρει τις νέες μεγάλες επιτυχίες του. Η νέα πολυαναμενόμενη δισκογραφική του δουλειά που θα κυκλοφορήσει στις 7 Μαρτίου από τη Heaven, σε όλα τα καταστήματα δίσκων και στα περίπτερα αποκλειστικά με το MyTV, έχει τον τίτλο «Κάτω απʼ τον ίδιο ήλιο» και περιέχει 18 ολοκαίνουργια τραγούδια-επιτυχίες!
Στη μουσική και τους στίχους συναντάμε τους: Γιώργο Σαμπάνη, Ελένη Γιαννατσούλια, Kristian Δουλάμη, Νίκο Δουλάμη, Πάνο Καπίρη, Λεμονή Σκοπελίτη, Θάνο Γεωργουλά, Δημήτρη Τσάφα, Χάρη Γεωργίου, Γιάννη Σαββιδάκη, Βασίλη Γαβριηλίδη, Γιάννη Φρασέρη, Δημήτρη Κορδατζή, Βασίλη Παπαδόπουλο, Ρεβέκα Ρούσση, Χρήστο Νικολόπουλο, Γιάννη Ντούλα αλλά και τον ίδιο το Γιάννη Πλούταρχο.
Η πρώτη γεύση που έχουμε πάρει από τη νέα δισκογραφική δουλειά είναι θεαματική, καθώς τα singles-προπομποί- «Δεν με παίρνει», σε μουσική του Γιώργου Σαμπάνη και στίχους της Ελένης Γιαννατσούλια και «Να ʽσαι καλά», σε μουσική και στίχους του Βασίλη Γαβριηλίδη- που απολαμβάνουμε από αρχές Ιανουαρίου, έχουν ήδη συγκεντρώσει την αγάπη του κόσμου, ενώ αυτές τις ημέρες έχει ήδη ξεχωρίσει και το 3ο single του νέου cd, «Ψυχή μου πονάς», που υπογράφει ο Λεμονής Σκοπελίτης.
Ο Γιάννης Πλούταρχος είναι έτοιμος να μας οδηγήσει σε νέες μουσικές διαδρομές, γεμάτες επιτυχίες και τα τραγούδια του σίγουρα θα αγαπηθούν.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου



Γνώμες, παράπονα, ιδέες, και ότι θέλετε να πείτε, πείτε το εδώ.
Opinions, complaints, ideas, and that you want to say, you say here.