Free Shoutcast HostingRadio Stream Hosting

Σάββατο 16 Μαρτίου 2013

Νέο video clip από τις «Μέλισσες»

Το μουσικό συγκρότημα «Μέλισσες» οπτικοποίησαν την νέα τους επιτυχία με τίτλο «Έλεγες».
Στο video clip εκτυλίσσεται μια συγκλονιστική ιστορία πάθους. Τα πολυήμερα γυρίσματα έγιναν μέσα στον περασμένο Φλεβάρη και τη σκηνοθεσία υπογράφει το ίδιο το γκρουπ ΜΕΛΙSSES, που με μια ψηφιακή κάμερα στο χέρια απαθανάτισε προσωπικές στιγμές τις οποίες έμπλεξε με «στημένες» σκηνές που προβλέπονταν από το σενάριο, παραδίδοντας ένα απίστευτα αληθοφανές ταινιάκι μικρού μήκους.
Η ερωτική ιστορία ανάμεσα στον τραγουδιστή του συγκροτήματος Χρήστο Μάστορα και την Courtney έχει καλές και κακές στιγμές, όπως συμβαίνει με όλα τα ζευγάρια, όμως μερικές φορές πρέπει να σκεφτόμαστε δυο φορές αυτά που λέμε.
«If you leave,don't come back», της λέει χωρίς να το πιστεύει και χωρίς να φαντάζεται το τραγικό τέλος της ιστορίας τους.
Για ακόμη μια φορά οιMEΛΙSSES, μας ξαφνιάζουν με την αισθητική τους!
Το συγκρότημα που ήδη από την πρώτη δισκογραφική του δουλειά έβγαλε μεγάλες επιτυχίες όπως το «Κρυφά» και στη συνέχεια έκανε το δεύτερο δίσκο «ΑΚΟΥ» χρυσό, αυτή την στιγμήβρίσκεται στο στούντιο και ετοιμάζει το νέο του τρίτο άλμπουμ!
Μιασυγκλονιστική ιστορία πάθους για το τραγούδι «Έλεγες» από τις ΜΕΛΙSSES. Έναvideo clip που σε αφήνει με κομμένη την ανάσα!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου



Γνώμες, παράπονα, ιδέες, και ότι θέλετε να πείτε, πείτε το εδώ.
Opinions, complaints, ideas, and that you want to say, you say here.