Free Shoutcast HostingRadio Stream Hosting

Παρασκευή 8 Μαρτίου 2013

Η Whitney Houston δεχόταν απειλές για τη ζωή της

Η ταινία Σωματοφύλακας βγήκε στους κινηματογράφους το 1992. Ακριβώς την ίδια εποχή η Whitney Houston δεχόταν απειλές κατά της ζωής της ενώ είχε γίνει θύμα εκβιασμού. Ωστόσο, αντί για τον Kevin Costner την αείμνηστη -σήμερα- ντίβα της pop φύλασσαν νυχθημερόν με νύχια και δόντια ομοσπονδιακοί πράκτορες.

Σύμφωνα με την αποκάλυψη του FBI, η Houston έγινε θύμα εκβιασμού το 1992 από μία φίλη που την απειλούσε ότι θα έβγαζε στη φόρα τα άπλυτα της σταρ για τις "ερωτικές σχέσεις" αν δεν της έδινε 250.000 δολάρια. Στην 128σέλιδη αναφορά της Ομοσπονδιακής Υπηρεσίας, που καλύπτει τα έτη 1988-1993 δεν κατονομάζεται ο φερόμενος εκβιαστής της ντίβας. Η πρώτη αναφορά ότι κάποιος εκβίαζε τη Houston υπάρχει σε έγγραφο του 1992. Λέγεται ότι ένας μη ταυτοποιημένος δικηγόρος του Σικάγο έστειλε στην εταιρεία της αείμνηστης ντίβας στο Νιου Τζέρσι μία απειλητική επιστολή σύμφωνα με την οποία θα δημοσιοποιούσε λεπτομέρειες από την προσωπική ζωή της σταρ αν δεν πλήρωνε σε αγνώστου ταυτότητος άτομο 100.000 δολάρια.
Η Houston είπε στο FBI ότι "δεν ήξερα τι θα μπορούσε να δώσει στη δημοσιότητα ο φερόμενος εκβιαστής" και "αντίθετα με το δημόσιο πιστεύω"... εκεί χάνεται η πρόταση στην αναφορά της υπηρεσίας.
Αργότερα η αναφορά συνεχίζει τονίζοντας ότι η αδικοχαμένη σταρ παραδέχθηκε πως είχε συζητήσει με αυτό το άτομο κάποιες προσωπικές λεπτομέρειες, αλλά η Whitney Houston είχε πει πως δεν την είχε απειλήσει ποτέ και ο φερόμενος εκβιαστής της είχε πει πως "ποτέ δεν θα έκανε κάτι για να την εκθέσει".
Σε έγγραφο του FBI στις 15 Δεκεμβρίου 1992, πράκτορας είπε πως ανέκρινε τον δικηγόρο που ισχυρίστηκε ότι ο πελάτης του γνώριζε προσωπικά στοιχεία σχετικά με τους ερωτικούς δεσμούς της ντίβας και θα τα δημποσιοποιούσε αν δεν λάμβανε 250.000 δολάρια. Στις 12 Ιανουαρίου 1993 στην τελική αναφορά του FBI συμπεραίνεται ότι "δεν έχει παραβιαστεί κανένας ομοσπονδιακός νόμος".
Επίσης, το FBI έχει στοιχειοθετήσει άλλες δύο περιπτώσεις εκβιασμού κατά της Houston αλλά και οι δύο ήσσονος σημασίας. Αγνώστων στοιχείων άνδρας από το Βερμόντ της έστειλε 79 επιστολές σε διάστημα 17 μηνών και ανακρίθηκε όταν έγραψε στον πατέρα της John, ότι ΄'ίσως να βλάψω κάποιον με κάποια τρελή ιδέα και να μην συνειδητοποιήσω πόσο χαζή ήταν η ιδέα μέχρι να το κάνω". Οι πράκτορες του FBI συμπέραναν ότι επρόκειτο απλώς για έναν μανιακό φαν.
Οι ομοσπονδιακοί πράκτορες επενέβησαν επίσης όταν ένας Ολλανδός φαν έστειλε στη Houston απειλητικές κασέτες. Επονομαζόταν ως "πρόεδρος της Ευρώπης" και ισχυριζόταν ότι του ανήκει η Βραζιλία, ενώ σταμα΄τησε να παρενοχλεί τη σταρ όταν το FBI τον απείλησε με ποινική δίωξη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου



Γνώμες, παράπονα, ιδέες, και ότι θέλετε να πείτε, πείτε το εδώ.
Opinions, complaints, ideas, and that you want to say, you say here.