Free Shoutcast HostingRadio Stream Hosting

Κυριακή 21 Απριλίου 2013

Μύρωνας Στρατής & Ησαΐας Ματιάμπα: Ξεκίνησαν τη περιοδεία τους από το Βόλο!

Ο Μύρωνας Στρατής και ο Ησαΐας Ματιάμπα ολοκλήρωσαν τις sold out εμφανίσεις τους στο Cabaret και ξεκίνησαν αμέσως την περιοδεία τους με πρώτο σταθμό τον Βόλο.
Το αχτύπητο δίδυμο χορτασμένο από την αγάπη της Αθήνας, ξεκίνησε για να κατακτήσει και τα υπόλοιπα μέρη της Ελλάδας. Ταξίδεψαν με dance διαθέσεις στο Vox στον Βόλο, μια ζεστή μουσική σκηνή που φιλοξενεί πολλούς αξιόλογους καλλιτέχνες, με ένα ακόμα πιο ζεστό κοινό που αγκάλιασε το Μύρωνα και τον Ησαΐα με την ενέργεια του.
 Τα τρελά αγόρια έκαναν τα δικά τους και τρέλαναν τον κόσμο που βρέθηκε εκεί για να τους ακούσει, αφήνοντας τις καλύτερες εντυπώσεις.
 Και αυτό το καλοκαίρι, ο Μύρωνας και ο Ησαΐας, ο καθένας με την δική του ξεχωριστή προσωπικότητα αλλά και οι δύο μαζί, θα ανακαλύψουν τις κοινές μουσικές τους αγάπες και θα ετοιμάσουν ένα κεφάτο, εξαντλητικό, νεανικό πρόγραμμα για όλους εσάς- ό,τι ηλικία κι αν έχετε.
 Θα ακούσεις αναπάντεχες διασκευές, δυνατές rock κιθάρες, θα διαπιστώσεις βήματα προς την soul, φλερτάκι με το funk και λοξοκοιτάγματα στην disco από δύο καλλιτέχνες που ξέρουν να κάνουν το κοινό τους να περνάει καλά και να μη βαριέται.
Οι επόμενοι σταθμοί της περιοδείας τους είναι αυτοί:
27/4 Σπέτσες
2/5 Άρτα
6/5 Κύθηρα (Χώρα)
10/5 Νέα Σμύρνη
2/8 Νέα Κίος Αργολίδας
Σύντομα θα ανακοινωθούν νέες εμφανίσεις. Αν βρεθείς κάπου εκεί κοντά, μη το χάσεις!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου



Γνώμες, παράπονα, ιδέες, και ότι θέλετε να πείτε, πείτε το εδώ.
Opinions, complaints, ideas, and that you want to say, you say here.