Free Shoutcast HostingRadio Stream Hosting

Τρίτη 30 Απριλίου 2013

Πωλίνα: « Είμαι παντός καιρού. Μπορώ να παίζω με τον Κραουνάκη και την ίδια στιγμή να είμαι στο πάνελ της Πάνια»

Ένα από τα πιο γνωστά ονόματα των 80΄s η Πωλίνα μίλησε για τις συνεργασίες της , για τον τρόπο που μεγάλωσε τον γιο της Αποστόλη αλλά και για το τι σνομπάρει.
Καλεσμένη στα «κορίτσια για σπίτι», η ευδιάθετη Πωλίνα αναφέρθηκε για τις δυο εμφανίσεις που πρόκειται να κάνει παρέα με τη Σοφία Βογιατζάκη στο Θέατρο «Βεργίνα», στις 26 και 27 Απριλίου, στη Θεσσαλονίκη.
Η παράσταση λέγεται «Κορίτσια από την Αρχή» και πραγματεύεται τις σχέσεις κοριτσιών και αγοριών. Όπως είπε για τη συμπεριφορά των ανδρών, φταίνε κυρίως οι μάνες. Εκείνη πρόσεξε πολύ να μην είναι υπερπροστατευτική με τον γιο της και του έμαθε να σέβεται τις γυναίκες.
Όσον αφορά την επιτυχία που γνώρισε στο παρελθόν, δήλωσε, πως ναι μεν την αναπολεί, αλλά ευχαριστιέται ότι καινούριο κάνει. Ένα από αυτά είναι η συνεργασία της με τον Σταμάτη Κραουνάκη και τους Σπείρα-Σπείρα. Γενικά με τον Σταμάτη Κραουνάκη είπε, ότι κάναμε ήταν επιτυχίες όπως το τραγούδι «Μπιρίμπα» και οι «Πεθερές».
Σε ερώτηση σχετικά με το αν σνομπάρει ή όχι τα μπουζούκια δήλωσε : « Όχι. Εγώ σνομπάρω τους ψεύτες, τους μη επαγγελματίες και τους δήθεν. Η Πάολα για παράδειγμα είναι πολύ δυναμική σε αυτό που κάνει. Το ότι δεν συμβαδίζει με τη δική μου αισθητική, δεν σημαίνει ότι δεν το κάνει και καλά» .
Σχετικά με τη διαφήμιση της Κατερίνας Στανίση ανέφερε πως ήταν μια χαρά και δεν καταλαβαίνει γιατί την κατέκριναν.Τόνισε πως στη ζωή είναι καλό σε ότι και αν κάνεις να είσαι πρωταγωνιστής, ενώ χαρακτήρισε τον εαυτό της «μπαλαντέρ», διότι με την ίδια ευκολία που συνεργάστηκε με τον Σταμάτη Κραουνάκη, συνεργάστηκε και με την Αννίτα Πάνια και αυτό γιατί την γουστάρει όπως δήλωσε χαρακτηριστικά.
 Δείτε τη συνέντευξη:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου



Γνώμες, παράπονα, ιδέες, και ότι θέλετε να πείτε, πείτε το εδώ.
Opinions, complaints, ideas, and that you want to say, you say here.