Free Shoutcast HostingRadio Stream Hosting

Σάββατο 6 Απριλίου 2013

Απονομή διπλού πλατινένιου δίσκου στον Γιάννη Πλούταρχο

Οι διπλά πλατινένιες πωλήσεις, μέσα σε επτά μόλις ημέρες, του νέου CD του Γιάννη Πλούταρχου «Κάτω απ' τον ίδιο ήλιο», γιορτάστηκαν με ένα ξεχωριστό live concert του κορυφαίου ερμηνευτή το βράδυ της Πέμπτης, 4 Απριλίου, στο νυχτερινό κέντρο «Θέα».

Πλήθος θαυμαστών, φίλοι και συνεργάτες, εκπρόσωποι του καλλιτεχνικού χώρου και των ΜΜΕ έσπευσαν να γιορτάσουν μαζί με τον Γιάννη Πλούταρχο τη σπουδαία επιτυχία του και να τον απολαύσουν επί σκηνής.

Η βραδιά ξεκίνησε με την απονομή της διπλής πλατίνας σε όλους τους συντελεστές της επιτυχίας. Στη σκηνή ανέβηκε ο διευθύνων σύμβουλος της Heaven Music κ. Γιώργος Κυβέλος, ο οποίος επισήμανε τη σημαντικότητα αυτής της επιτυχίας για τη σημερινή εποχή της δισκογραφίας και ευχαρίστησε όλους όσοι συμμετείχαν και αφοσιώθηκαν στην έκδοση και στην κυκλοφορία του CD «Κάτω απ' τον ίδιο ήλιο».
 Στη συνέχεια κάλεσε στη σκηνή τον Γιάννη Πλούταρχο, για να παραλάβει τον διπλά πλατινένιο δίσκο του, ενώ το κοινό ξέσπασε σε χειροκροτήματα.

Ο Γιάννης Πλούταρχος πήρε τον λόγο, προσκαλώντας και ευχαριστώντας όλους τους δημιουργούς. Διπλά πλατινένιοι δίσκοι απονεμήθηκαν στην Ελένη Γιαννατσούλια, τον Γιώργο Σαμπάνη, τον Νίκο Δουλάμη, τον Κριστιάν Δουλάμη, τον Πάνο Καπίρη, τον Λεμονή Σκοπελίτη, τον Θάνο Γεωργουλά, τον Δημήτρη Τσάφα, τον Χάη Γεωργίου, τον Γιάννη Σαββιδάκη, τον Βασίλη Γαβριηλίδη, τον Γιάννη Φρασέρη, τον Δημήτρη Κορδατζή, τον Βασίλη Παπαδόπουλο, την Ρεβέκκα Ρούσση, τον Γιάννη Ντούλα, τον Τάκη Αργυρίου, τον Αντώνη Γούναρη, τον Βασίλη Γκίνο, τον Λεωνίδα Τζίτζο, τον Δημήτρη Σταματελόπουλο, τον Νίκο Γεωργόπουλο αλλά και τον Χρήστο Νικολόπουλο, που απουσίαζε λόγω ανειλημμένων υποχρεώσεων.

Η βραδιά συνεχίστηκε με τοn Γιάννη Πλούταρχο να ερμηνεύει τα νέα του τραγούδια, που ήδη τα έχει αγαπήσει ο κόσμος, αλλά και παλαιότερες επιτυχίες του.
 Κατά τη διάρκεια του live δεν έλειψαν φυσικά οι εκπλήξεις... Στη σκηνή ανέβηκε ο Γιάννης Σαββιδάκης και τραγούδησε μαζί με τον Γιάννη Πλούταρχο το τραγούδι «Βέλος», που το υπογράφει στο νέο CD, αλλά και η Πέγκυ Ζήνα, με την οποία ο Γιάννης Πλούταρχος θα εμφανίζεται στη «Θέα» από τις 12 Απριλίου.

Επίσης, ο Γιάννης Πλούταρχος, θέλοντας να ευχαριστήσει τον Σταμάτη Γονίδη και τον Νίκο Οικονομόπουλο για την παρουσία τους στην εκδήλωση, ερμήνευσε από ένα τραγούδι τους!

Μια ξεχωριστή βραδιά, «κάτω απ’ τον ίδιο ήλιο» της επιτυχίας!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου



Γνώμες, παράπονα, ιδέες, και ότι θέλετε να πείτε, πείτε το εδώ.
Opinions, complaints, ideas, and that you want to say, you say here.