Free Shoutcast HostingRadio Stream Hosting

Δευτέρα 8 Απριλίου 2013

Άντζελα Δημητρίου: Η ακύρωση της εμφάνισής της, το κλειδί του δωματίου και η μήνυση του επιχειρηματία

Έξαλλοι έγιναν οι θαυμαστές της Άντζελας Δημητρίου στην Πάτρα, μιας και πήγαν να την ακούσουν σε νυχτερινό κέντρο και περίμεναν, περίμεναν, αλλά ποτέ η τραγουδίστρια δεν εμφανίστηκε!
Τι και αν ήταν προγραμματισμένο να εμφανιστεί η Lady Άντζελα δεν τους έκανε δυστυχώς την χάρη! Ποιος όμως είναι ο λόγος που δεν εμφανίστηκε στο γνωστό νυχτερινό κέντρο;
Στην αρχή επικαλέστηκε ότι της χάλασε η διάθεση και μετά πως έφαγε κάτι και της πονούσε το στομάχι της. Ο ιδιοκτήτης τι να έκανε... Απογοητευμένος ενημέρωσε τους θαμώνες οτι η Άντζελα Δημητρίου ακύρωσε την εμφάνιση της. Όπως ήταν λογικό, οι θαυμαστές της νευρίασαν με την εν λόγω κίνησή της και τα αρνητικά σχόλια δίνουν και παίρνουν σήμερα στην Πάτρα! Ο δε ιδιοκτήτης δεν έμεινε με σταυρωμένα τα χέρια... κατέθεσε αγωγή εναντίον της, καθώς έπαθε τεράστια ζημιά και αναγκάζεται να κλείσει το κατάστημα του! Μάλιστα, αφού η τραγουδίστρια έμαθε την πρόθεση του ιδιοκτήτη έφυγε άρον άρον από το ξενοδοχείο που διέμεινε έστω και για λίγο και πήρε μαζί της και το κλειδί του δωματίου.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου



Γνώμες, παράπονα, ιδέες, και ότι θέλετε να πείτε, πείτε το εδώ.
Opinions, complaints, ideas, and that you want to say, you say here.