Πέμπτη, 18 Απριλίου 2013

Κώστας Καραφώτης: Οπτικοποιεί το νέο του τραγούδι & φεύγει για Κωνσταντινούπολη!

Το νέο του τραγούδι «Πως μου το ΄κανες αυτό» σε μουσική Κυριάκου Παπαδόπουλου και στίχους Ναταλίας Γερμανού, οπτικοποίησε πριν λίγες ημέρες ο Κώστας Καραφώτης.
Τα γυρίσματα πραγματοποιήθηκαν σε έναν προαύλιο χώρο ενός παλιού εργοστασίου στην περιοχή του Ταύρου και ο τραγουδιστής ακολούθησε πιστά τις σκηνοθετικές οδηγίες του JACO.
Μέσα απ’ το κλιπ καταλαβαίνουμε για ακόμη μια φορά την αγάπη του Κώστα Καραφώτη προς τα ζώα, αφού εκτός απ’ το δικό του τετράποδο το εκτροφείο “El Greco Nero” «επιστράτευσε» δυο ακόμη ειδικά εκπαιδευμένα σκυλιά ράτσας Dobberman.
 To styling επιμελήθηκε η Μαρία Αφεντάκη και το grooming ο Άγγελος Μιχαλούδης. Το τελικό υλικό που θα δούμε σύντομα στις οθόνες μας είναι άκρως εντυπωσιακό ενώ το τραγούδι σε διάστημα λίγων ημερών, έχει κερδίσει ήδη πολύ θετικά σχόλια.
Ο Κώστας Καραφώτης, την Πέμπτη 18 Απριλίου θα ταξιδέψει στην Κωνσταντινούπολη για μια συναυλία δίπλα στην μεγάλη κυρία του Ελληνικού Τραγουδιού, Μαρινέλλα, στο Μέγαρο Τέχνης & Πολιτισμού «İş Sanat Kültür Merkezi» στην Κωνσταντινούπολη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου



Γνώμες, παράπονα, ιδέες, και ότι θέλετε να πείτε, πείτε το εδώ.
Opinions, complaints, ideas, and that you want to say, you say here.