Κυριακή, 21 Απριλίου 2013

Jennifer Lopez: Ακούστε δύο νέα ακυκλοφόρητα τραγούδια!

H Jennifer Lopez δίνει και πάλι το παρόν με δύο νέα ακυκλοφόρητα τραγούδια!
Μπορεί η αναγγελία του όγδοου studio album της να έκανε όλους τους fans της χαρούμενους αλλά τους έκανε και αρκετά ανυπόμονους πράγμα που η αγαπημένη λατίνα τραγουδίστρια θεώρησε σωστό πως δεν έπρεπε να διαιωνίσει άλλο! Δύο ακυκλοφόρητα τραγούδια προσγειώθηκαν σήμερα στο Youtube και με τον τρόπο αυτό η Jennifer Lopez ευελπιστεί να «μπει» και πάλι στα αγαπημένα σας Playlists!
Το πρώτο είναι το τραγούδι “Everybody’s girl” που έχει γράψει η Wynter Gordon και συμπεριλήφθηκε στην Deluxe edition του album “LOVE?”, σε μια ολοκαίνουρια version, ενώ το δεύτερο είναι η συνέχεια (δηλαδή το “part.II”) του τραγουδιού “What is love?” που είναι επίσης δημιούργημα της Gordon και μέρος του tracklist του ίδιου album!

Jennifer Lopez – Everybody’s girl (alternate version)

Jennifer Lopez – (What is) Love? (Part.2)
Το καλύτερο όμως σας το κρατήσαμε για το τέλος καθώς η Jennifer Lopez, όπως πάντα φειδωλή σε ανακοινώσεις για τα δισκογραφικά της βήματα, μας ανακοίνωσε πρόσφατα μέσω tweeter πως το νέο της υλικό –που υπολογιζόταν να κυκλοφορήσει στις αρχές του καλοκαιριού- τελικά θα κυκλοφορήσει νωρίτερα γι’αυτό μείνετε συντονισμένοι! Η J.Lo επιστρέφει…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίουΓνώμες, παράπονα, ιδέες, και ότι θέλετε να πείτε, πείτε το εδώ.
Opinions, complaints, ideas, and that you want to say, you say here.