Free Shoutcast HostingRadio Stream Hosting

Τρίτη 9 Απριλίου 2013

Νατάσσα Μποφίλιου και Πάνος Μουζουράκης πρωταγωνιστούν στην rock όπερα “Evita”

Δύο σπουδαίοι ρόλοι, από δύο σπουδαίους ερμηνευτές.
Για τον Πάνο Μουζουράκη είμαστε σίγουροι ότι μπορεί να ενσαρκώσει με μεγάλη επιτυχία οποιοδήποτε ρόλο του δοθεί και στην προκειμένη αυτόν του Ernesto Che Guevara. Η ώρα να αποδείξει το ταλέντο της στην υποκριτική ήρθε και για την Νατάσσα Μποφίλιου, την Ελληνίδα ερμηνεύτρια που θα μεταμορφωθεί για λίγο σε Evita Perón και θα ερμηνεύσει μοναδικά το “Don’t Cry for me Argentina”. Η φωνή της ταιριάζει απόλυτα σε αυτό το τραγούδι, κάτι το οποίο είναι κοινά αποδεκτό.
Οι δυο τους, λοιπόν, θα πρωταγωνιστήσουν στην rock όπερα “Evita” των Tim Rice και Andrew Lloyd Webber σε σκηνοθεσία της Θέμιδας Μαρσέλλου, γνωστή και από το “Fame”. Εμείς θα έχουμε την ευκαιρία να τους απολαύσουμε σε αυτό το δημιούργημα το φθινόπωρο στο “Θέατρον” του Κέντρου Πολιτισμού “Ελληνικός Κόσμος”.
Κάνοντας μια αναδρομή στο παρελθόν και συγκεκριμένα στο 1996, να θυμηθούμε πως την συγκεκριμένη όπερα την είχαμε απολαύσει από τις μοναδικές ερμηνείες της Madonna και του Antonio Banderas.
Να σημειώσουμε ότι για να ολοκληρωθεί αυτό το εγχείρημα αναζητούνται τραγουδιστές και χορευτές για να πλαισιώσουν τους δύο πρωταγωνιστές. Από τις 22 Απριλίου θα ξεκινήσουν οι ακροάσεις, κατά τις οποίες οι υποψήφιοι θα πρέπει να έχουν μαζί τους βιογραφικό αλλά και τη φωτογραφία τους, ενώ θα πρέπει να έχουν έτοιμο ένα τραγούδι από οποιοδήποτε μιούζικαλ με απαραίτητη προσκόμιση CD συνοδείας – karaoke. Για την εξέτασή τους στον χορό θα πρέπει φυσικά να φοράνε άνετα ρούχα.
Δηλώσεις συμμετοχής και περισσότερες πληροφορίες για τις οντισιόν από την Τετάρτη 10 Απριλίου, τις εργάσιμες ημέρες 12:00 – 16:00 στο 212 2540333.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου



Γνώμες, παράπονα, ιδέες, και ότι θέλετε να πείτε, πείτε το εδώ.
Opinions, complaints, ideas, and that you want to say, you say here.