Free Shoutcast HostingRadio Stream Hosting

Πέμπτη 18 Απριλίου 2013

Shaya: «Όσοι με γνωρίζουν βλέπουν μόνο την Shaya!»

Με ανατρεπτικό hair styling έκανε την εμφάνιση της η Shaya, καθώς φωτογραφήθηκε για εταιρεία κοσμημάτων ενώ μίλησε για αυτή της την αλλαγή, τα επαγγελματικά της και πολλά άλλα.
Πάντα απ όσο θυμάται τον εαυτό της έκανε αλλαγές στο στυλ γιατί της άρεσε να πειραματίζεται καθώς είναι ένα από τα χόμπι της μέχρι και σήμερα, συγκεκριμένα είπε: «Προτιμώ το ντύσιμο, που με κάνει να αισθάνομαι όμορφα και άνετα. Δεν θέλω σε καμία περίπτωση το ρούχο που επιλέγω, να με ¨φοράει¨.»
Θεωρείται αυτοδίδακτη, καθώς δεν πήγε ποτέ της σε κάποιο ωδείο, αν και έχει γράψει μουσική και στίχους μόνη της σε πολλά τραγούδια, όπως το «Love me» που αυτή την στιγμή σημειώνει μεγάλη επιτυχία και δήλωσε πως είναι πολύ χαρούμενη για την αναγνώριση που έχει από τον κόσμο.
Όπως είπε ξεχωρίζει από τα τραγούδια της το “Far from everything” καθώς έπαιξε σημαντικό ρόλο στην ζωή της, αλλά φυσικά και την συνεργασία της με τους Stavento.
Για την ομοιότητά της με καλλιτέχνες του εξωτερικού όπως την Rihanna που συχνά της λένε, δήλωσε χαρακτηριστικά: «Δεν με ενοχλεί τόσο γιατί θεωρώ ότι είναι μια πάρα πολύ ωραία γυναίκα, αλλά νομίζω ότι μπερδεύουν λίγο το χρώμα μας με την εξωτερική εμφάνιση. Όσοι με γνωρίζουν πάντως βλέπουν μόνο την Shaya!»
Σε ερώτηση για τα προσωπικά της είπε πως δεν θέλει να μιλάει καθώς της αρέσει να κρατάει την προσωπική της ζωή έξω από τα επαγγελματικά της.
Όσο για την Eurovision είπε πως δεν έχει πρόβλημα να πάρει μέρος και θα το έκανε μόνο αν έβρισκε ένα τραγούδι που να ταιριάζει απόλυτα σε εκείνη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου



Γνώμες, παράπονα, ιδέες, και ότι θέλετε να πείτε, πείτε το εδώ.
Opinions, complaints, ideas, and that you want to say, you say here.