Free Shoutcast HostingRadio Stream Hosting

Δευτέρα 27 Μαΐου 2013

Ο Πασχάλης Τερζής μετά από 4 χρόνια απουσίας, επιστρέφει σε μια βόλτα ανά την Ελλάδα

Είναι από τους δημοφιλέστερους και πιο αγαπητούς λαϊκούς ερμηνευτές όλων των εποχών. Κορυφαίος της σύγχρονης εποχής στέκεται ισάξια δίπλα στα διαχρονικά ονόματα του ελληνικού πενταγράμμου.
Η χαρισματική φωνή του, η ποιότητα των τραγουδιών του και η αυθεντικότητα της προσωπικότητάς του τον έχουν καθιερώσει στην κορυφή του λαϊκού τραγουδιού.
Στα 35 χρόνια της πλούσιας καριέρας του στο ελληνικό τραγούδι, με 10 πλατινένιους και 6 χρυσούς δίσκους και με τις τεράστιες επιτυχίες στο ενεργητικό του, ο Πασχάλης Τερζής με τη γλυκιά μελαγχολία στο βλέμμα, αλλά και με τον καημό που κρύβουν τα τραγούδια του, αποθεώνεται σε κάθε του εμφάνιση και μας ξεσηκώνει να τραγουδάμε δυνατά και να διασκεδάζουμε.
Πέρα όμως από τις πωλήσεις των δίσκων του και την απήχηση των τραγουδιών του ο Πασχάλης Τερζής αγαπήθηκε από το κοινό για τη μεστή και επιβλητική παρουσία του επί σκηνής. Τέσσερα χρόνια μετά την τελευταία του εμφάνιση ο Πασχάλης Τερζής επιστρέφει με τη χαρισματική φωνή του, σε μια βόλτα ανά την Ελλάδα, για πρώτη φορά, με 7 μοναδικές συναυλίες που θα χαρίσουν στο κοινό δυνατές συγκινήσεις!
Πρόγραμμα περιοδείας:
• Πάτρα – 17 Ιουνίου: Παμπελοποννησιακό Στάδιο Δήμου Πατρέων
• Ιωάννινα – 19 Ιουνίου: Εθνικό Στάδιο Ζωσιμάδες
• Καβάλα – 24 Ιουνίου: Γήπεδο Ανθή Καραγιάννη
• Λάρισα – 27 Ιουνίου: Γήπεδο AEL FC Arena
• Ηράκλειο – 1 Ιουλίου: Παγκρήτιο Στάδιο
• Ρόδος – 6 Ιουλίου: Γήπεδο Διαγόρα
• Καλαμάτα – 10 Ιουλίου: Δημοτικό Στάδιο Καλαμάτας


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου



Γνώμες, παράπονα, ιδέες, και ότι θέλετε να πείτε, πείτε το εδώ.
Opinions, complaints, ideas, and that you want to say, you say here.