Free Shoutcast HostingRadio Stream Hosting

Δευτέρα 13 Μαΐου 2013

Καίτη Γαρμπή: Μιλά για την απουσία της από τις πίστες!

Η Καίτη Γαρμπή μίλησε για την απουσία της από τις μεγάλες πίστες!
«Μπορεί πριν από πέντε χρόνια να μην ήξερα ποιά είμαι. Τώρα όμως ξέρω» δήλωσε στην εκπομπή του Τάσου Τρύφωνος στο ΡΙΚ. Και τόνισε: «Ζούσαμε μία εποχή υπερβολής, αλλά ήταν τόσο φυσιολογικό για όλους αυτό το πράγμα... Σήμερα δεν θα είχε νόημα να φορέσω ένα ακριβό ρούχο όπως τότε. Εξάλλου, δεν υπάρχει κανένας που θα ξοδέψει ένα εκατομμύριο στο πρώτο τραπέζι, να το πάρει ο επιχειρηματίας, να το δώσει σε εμένα και εγώ να το κάνω ρούχα, παπούτσια ή οτιδήποτε άλλο», εξομολογήθηκε η δημοφιλής τραγουδίστρια στην εκπομπή Όπως πρόσθεσε, όλα τα ρούχα που έχει φορέσει έχουν γεμίσει σχεδόν δύο σπίτια: «είναι φριχτό! Δεν φοριούνται πια αυτά τα ρούχα, αλλά υπάρχουν. Τι να τα κάνω; Να βάλω φωτιά να τα κάψω; Δεν γίνεται!».
Η τραγουδίστρια δεν διστάζει να πει: Υποχρέωση του καλλιτέχνη είναι να εξελίσσεται. Αυτό που κάνω δεν είναι αλλαγή ή διαφορετικότητα. Είναι εξέλιξη σε αυτό που έκανα τόσα χρόνια, αλλά ήθελα να το εκφράσω με άλλο τρόπο».
Η Καίτη Γαρμπή παραδέχεται πως πέρασε δύσκολα: «δεν έπαψε να χτυπάει το τηλέφωνο, αλλά λιγόστεψε, όπως λιγόστεψαν και τα χρήματα... Όμως, όταν η ψυχή σου καίγεται και φλέγεται για να παρουσιαστείς στο κοινό όπως νιώθεις, δεν σκέφτεσαι αν οι δικοί σου περνούσαν με δέκα και τώρα θα περάσουν με πέντε. Ας μάθουν να περάσουν με πέντε! Όλοι έχουν συμβιβαστεί, γιατί εμείς να κάνουμε το διαφορετικό; Ζούμε καλά, ζούμε μια χαρά. Με πέντε πάνω ή πέντε κάτω, δεν έγινε και τίποτα!».


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου



Γνώμες, παράπονα, ιδέες, και ότι θέλετε να πείτε, πείτε το εδώ.
Opinions, complaints, ideas, and that you want to say, you say here.