Κυριακή, 26 Μαΐου 2013

“FIXURLIFEUP”: Το νέο μουσικό video του Prince!

Μετά την εμφάνιση του στα Billboard Music Awards και έχοντας στο πλευρό του το συγκρότημα των 3rdEyeGirl, o Prince μας παρουσιάζει και την επίσημη τους κυκλοφορία.
Το τραγούδι έχει τίτλο “FIXURLIFEUP” και κυκλοφόρησε πριν λίγες μέρες μαζί με το μουσικό του clip. Ο ιδιαίτερος τραγουδιστής, έχει κυκλοφορήσει αρκετά τραγούδια διαδικτυακά και συγκεκριμένα μέσα από την επίσημη σελίδα του γυναικείου συγκροτήματος που τον ακολουθεί τόσο μουσικά όσο και φωνητικά. Τον Δεκέμβριο κυκλοφόρησε το “Rock And Roll Affair Love”, ακολούθησε το “Screwdriver” αλλά και το “Breakfast Can Wait” τον Φεβρουάριο. Ενώ ταυτόχρονα πραγματοποιήθηκαν συναυλίες με τις 3rdEyeGirl, σε διάφορες πόλεις της Αμερικής.
Ο Prince πρόσφατα δήλωσε σε συνέντευξή του, “Δεν έχω χρόνο για τους ηλικιωμένους”, προσθέτοντας πως θέλει να συνεργάζεται πλέον, μόνο με νέους καλλιτέχνες. Ο δημοφιλής καλλιτέχνης, που γίνεται 55 στις 7 Ιουνίου, συνεργάζεται με το γυναικείο νεανικό συγκρότημα, γιατί θέλει να επενδύσει στο μέλλον. “Θέλω να συνεργαστώ με τους νέους. Εγώ έχω την κληρονομιά μου. Καιρός τώρα και για την δική τους”.
Απολαύστε τον νέο Prince, μαζί με τις 3rdEyeGirl.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίουΓνώμες, παράπονα, ιδέες, και ότι θέλετε να πείτε, πείτε το εδώ.
Opinions, complaints, ideas, and that you want to say, you say here.