Free Shoutcast HostingRadio Stream Hosting

Παρασκευή 10 Μαΐου 2013

Η Mariah Carey είναι “#Beautiful” στο νέο της video clip

Η Αμερικανή τραγουδίστρια κυκλοφόρησε το video clip από το ολοκαίνουργιο comeback single της, “#Beautiful”, μια συνεργασία με τον Miguel.
Οι θαυμαστές της το περίμεναν καιρό με ανυπομονισία και μόλις κυκλοφόρησε. Εμφανώς αδυνατισμένη, αρκετά σέξυ, φωνάρα και με φανερή τη διάθεση να επιστρέψει στα «βαθιά» της μουσικής ξανά, η Mariah Carey στο νέο της video clip δημιουργεί μια R&B ατμόσφαιρα μαζί με τον Miguel. Από τα σκηνικά, μέχρι την μηχανή, το κόκκινο καμπριολέ, τα σέξυ ρούχα της Mariah και τους πολυλέλαιους σε στάβλο, καταλαβαίνουμε πως ο σκηνοθέτης, Joseph Khan, έκανε μοναδική δουλειά για το ντουέτο της Βασίλισσας της R&B και του ανερχόμενου καλλιτέχνη του είδους. Το κίτρινο κοντό φόρεμα και τα εσώρουχα που φορά η Mariah πάνω στη μηχανή και μπροστά από τον Miguel ξεσηκώνουν, επίσης, τον ανδρικό πληθυσμό.
Το “#Beautiful” είναι το ολοκαίνουργιο single της Carey. Είναι ένα pop, R&B, soul τραγούδι που παραπέμπει σε επιτυχίες με το ανάλογο 60’s vibe. Μπορεί τα δύο προηγούμενα τραγούδια της, “Triumphant” και “Almost Home” να μην γνώρισαν επιτυχία και να έκαναν τους κριτικούς να μιλούν για αποτυχημένη επάνοδο της MC, όμως το ““#Beautiful” κέρδισε καλές κριτικές, ενώ αντίστοιχα οι φαν δηλώνουν ευχαριστημένοι και με το παραπάνω (#44 στα Radio Songs σε δύο μέρες κυκλοφορίας).
Δείτε το ολοκαίνουργιο video clip της Mariah Carey με τον Miguel, εδώ :

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου



Γνώμες, παράπονα, ιδέες, και ότι θέλετε να πείτε, πείτε το εδώ.
Opinions, complaints, ideas, and that you want to say, you say here.