Free Shoutcast HostingRadio Stream Hosting

Τετάρτη 1 Μαΐου 2013

Ολοκλήρωσαν τις εμφανίσεις τους οι Onirama!

Το πιο αγαπημένο ελληνικό συγκρότημα ολοκλήρωσε τις άκρως πετυχημένες live εμφανίσεις του, στo Gotham City Stage προσφέροντας μοναδικές στιγμές!
 Οι Onirama ολοκλήρωσαν τις εμφανίσεις του στο Gotham City Stage πραγματοποιώντας ένα εκρηκτικό finale γεμάτο ενέργεια! Εκατοντάδες fans του συγκροτήματος διασκέδασαν μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες απολαμβάνοντας το τέλος μιας σειράς μοναδικών εμφανίσεων με επιτυχημένες συνεργασίες που μονοπώλησαν τη νυχτερινή διασκέδαση της Αθήνας.
Το δυναμικό συγκρότημα εντυπωσίασε με τις ανατροπές και τις εκπλήξεις που επεφύλασσε στο Αθηναϊκό κοινό: ξεκινώντας με guest την Κρυσταλλία στην πρώτη της solo παρουσία, παρουσιάζοντας το ανεπανάληπτο party masque με super heroes του Gotham και συστήνοντας για πρώτη φορά σε live stage την Ντορέττα Παπαδημητρίου, έχοντας στο πλευρό τους και τη Σοφία Στρατή!
Με το ειδικά διαμορφωμένο μουσικό πρόγραμμα, με πολλές επιτυχίες και διασκευές αγαπημένων ελληνικών και ξένων τραγουδιών, οι Onirama κατέκτησαν την πολιτεία του Gotham City Stage για 12 ξεχωριστά lives!
Οι Onirama ενθουσίασαν το κοινό περισσότερο από ποτέ και όλοι αναμένουν το νέο summer tour της μπάντας σε όλη την Ελλάδα!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου



Γνώμες, παράπονα, ιδέες, και ότι θέλετε να πείτε, πείτε το εδώ.
Opinions, complaints, ideas, and that you want to say, you say here.