Free Shoutcast HostingRadio Stream Hosting

Δευτέρα 24 Ιουνίου 2013

Πότε θα κυκλοφορήσει ο νέος δίσκος της Ευρυδίκης;

Η Ευρυδίκη βρίσκεται στο τελικό στάδιο προετοιμασίας της νέας της δουλειάς, με θέμα την Κύπρο και τίτλο «Δυο Μέτρα Γης Αγάπησα».
Οι ηχογραφήσεις, όπως ανακοίνωσε η Ευρυδίκη, έλαβαν τέλος και ο δίσκος θα κυκλοφορήσει πριν τις 10 Ιουλίου.
Ο νέος δίσκος θα φέρει την υπογραφή της Πόλυς Κυριακού και του Δημήτρη Κοργιαλά, ενώ θα περιλαμβάνει συνεργασίες με πολλούς καλλιτέχνες!
Όπως γράφει και η ίδια:
«Στούντιο τέλος (για την ώρα) … Όλα τα τραγούδια και ποιήματα έτοιμα κα το “Δυο Μέτρα Γης Αγάπησα” πάει για κοπή! Μέχρι τις 10 Ιουλίου πιστεύω να έχουμε το cd στα χέρια μας. Προσωπικά είμαι πολύ περήφανη που συμμετέχω σε μία τέτοια δουλειά, είμαι περήφανη για τα τραγούδια που έγραψαν για τη “μικρή μας πατρίδα” οι Πόλυς Κυριάκου και Δημήτρης Κοργιαλάς και χαίρομαι ιδιαίτερα που τόσοι σπουδαίοι καλλιτέχνες συμφώνησαν να συμμετάσχουν χαρίζοντας μας τις φωνές του. Γιάννη Κότσιρα, Μελίνα Κανά, Ελένη Τσαλιγοπούλου, Γιώτα Νέγκα, Δώρο Δημοσθένους και Πέμη Ζούνη σας ευχαριστούμε.
Επίσης οι Λυδία Σέρβου, Σταύρος Νιφοράτος, Αλέξης Βαφειάδης και Μaxi Nill οι οποίοι συμμετείχαν απαρτίζοντας τις χορωδίες σε 2 κομμάτια εντελώς αφιλοκερδώς. Τους ευχαριστούμε όλους!!!
Εύχομαι αυτό που τόσο πολύ μιλάει στις δικές μας ψυχές να αγγίξει και σας και να κρατήσει ζωντανές τις μνήμες και την ιστορία μας».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου



Γνώμες, παράπονα, ιδέες, και ότι θέλετε να πείτε, πείτε το εδώ.
Opinions, complaints, ideas, and that you want to say, you say here.