Free Shoutcast HostingRadio Stream Hosting

Παρασκευή 14 Ιουνίου 2013

H Shakira αποκαλύπτει πώς διατηρεί τη σχέση της... καυτή!

Aναρωτιέστε ποιο είναι το μυστικό των διάσημων κυριών και διατηρούν τις σχέσεις τους ζωντανές και καυτές ακόμα και έπειτα από χρόνια γάμου και παιδιά; Μία εξ' αυτών, η Shakira, αποκάλυψε το μυστικό της πετυχημένης και άψογης σχέσης που έχει με τον... κατά 10 χρόνια νεότερό της και κούκλο Gerard Pique κι εμείς δεν έχουμε παρά να την ακούσουμε!
«Το σημαντικό είναι ο καθένας να έχει τη δική του ζωή. Ο άντρας θέλει το χώρο του και αυτό ακριβώς του προσφέρω. Αυτό εξάλλου για το οποίο είμαι απολύτως σίγουρη είναι ότι ο Gerard είναι μαζί μου για τους σωστούς λόγους. Εκτός από την παρουσία μου και τη... θηλυκότητά μου δεν έχω να του προσφέρω τίποτα που δεν έχει ήδη», είπε η Κολομβιανή star στη συνέντευξη που έδωσε στο περιοδικό ELLE.
Εκτός από τη σχέση της με τον διάσημο σύντροφό της, αναφέρθηκε και στην πρωτόγνωρη εμπειρία της μητρότητας: «Προσπαθώ καθημερινά να είναι καλή μητέρα και πιστεύω ότι δεν θα σταματήσω ποτέ! Κάποιοι λένε ότι η μητρότητα είναι υπέροχη και κάποιοι ότι είναι βασανιστική. Η αλήθεια είναι κάπου στην μέση καθώς δεν είναι ούτε το ένα ούτε το άλλο απόλυτα. Είναι απλά ένας διαρκής αγώνας».
Αξίζει να σημειωθεί, ότι στη φωτογράφιση που συνοδεύει τη συνέντευξη, η διάσημη τραγουδίστρια φαίνεται το λιγότερο υπέροχη και πιο fit από ποτέ! Μετά τις συμβουλές περί σχέσων θα θέλαμε να μας πει και πως κατάφερε να αποκτήσει και πάλι την κορμάρα που είχε πριν μείνει έγκυος.






Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου



Γνώμες, παράπονα, ιδέες, και ότι θέλετε να πείτε, πείτε το εδώ.
Opinions, complaints, ideas, and that you want to say, you say here.