Τετάρτη, 26 Ιουνίου 2013

Δείτε το trailer για το νέο album του Elton John

O Βρετανός τραγουδιστής ετοιμάζει το νέο του album, “The Diving Board”, και μας δίνει μια πρώτη γεύση με αυτό το trailer.
Το “The Diving Board” είναι το 30ο solo album του Elton John. Παράλληλα, είναι το δεύτερο album του, μετά το “Victim of Love”, στο οποίο δεν συμμετέχει κανένας από τα κανονικά μέλη του συγκροτήματός του. Στο trailer, ο Elton John μιλά για το πόσο χαίρεται που θα κυκλοφορήσει ακόμη ένα album με μουσική που αυτός αγαπά. Είναι ασπρόμαυρο, ενώ έχει σκηνές τόσο μέσα από το studio ηχογράφησης, όσο και από μια live εμφάνισή του, όπου παρουσιάζει ένα νέο του κομμάτι, το “Home Again”, το οποίο μάλιστα ακούγεται καθ όλη τη διάρκεια του video.
Το “The Diving Board” θα περιέχει 16 ολοκαίνουργια τραγούδια των οποίων τη μουσική έχει γράψει σε όλα ο Elton John, και τους στίχους ο Bernie Taupin. Η παραγωγή είναι του T-Bone Burnett. Το album θα κυκλοφορήσει στις 16 Σεπτεμβρίου από τις Capitol και Mercury. Ο ίδιος ο Elton John χαρακτήρισε το album ως αυτό με το περισσότερο πιάνο στην καριέρα του και δήλωσε πως είναι ένα album για ενήλικες. Αρχικά, είχε τον τίτλο “Voyeur” και στη συνέχεια μετονομάστηκε σε “The Diving Board”. Να σημειωθεί ότι η ημερομηνία κυκλοφορίας του έχει αλλάξει τέσσερις φορές. Ελπίζουμε να είναι και οι τελευταίες.
Δείτε το trailer εδώ:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίουΓνώμες, παράπονα, ιδέες, και ότι θέλετε να πείτε, πείτε το εδώ.
Opinions, complaints, ideas, and that you want to say, you say here.