Παρασκευή, 19 Ιουλίου 2013

Ρέμος για τα οικονομικά προβλήματά του: «Τώρα η θηλιά στο λαιμό έχει λίγο χαλαρώσει»

Ο Αντώνης Ρέμος μίλησε σε συνέντευξη που έδωσε στον Νίκο Χατζηνικολάου για τη σχέση του με την Υβόννη Μπόσνιακ, την απόκτηση ενός παιδιού, αλλά και τα οικονομικά προβλήματα.
«Ο γάμος έρχεται μόνος του και δεν έχει όρια. Το γάμο τον έχουμε σαν την καραμέλα, τον πιπιλάμε τον πιπιλάμε μέχρι να λιώσει. Παιδί θέλω να κάνω. Αν έκανα παιδί θα παντρευόμουν. Αν έρθει παιδί θα έρθει και ο γάμος, μόνο και μόνο για να νιώσουμε οικογένεια. Η Υβόννη είναι ένας υπέροχος άνθρωπος που έτυχε να με γνωρίσει στη χειρότερη φάση της ζωής μου, δεν πρόλαβε να χαρεί το μέλι, μπορώ να βασίζομαι σε αυτό τον άνθρωπο, μου έδωσε τη δύναμη να ξεπεράσω πολλά προβλήματα και να συνεχίσω» είπε χαρακτηριστικά ο τραγουδιστής στον ραδιοφωνικό σταθμό Real!
Όσο για τα οικονομικά του προβλήματα είπε:«Θα κάνουν αρκετό καιρό να με δούνε νύχτα. Στο ποδόσφαιρο πρέπει να είσαι η μ@λ@κ@ς ή μάγκας, κι εγώ μάγκας δεν ήμουνα. Τώρα, η θηλιά στο λαιμό έχει λίγο χαλαρώσει. Χαίρομαι που μου συνέβησαν αυτά τα πράγματα σ' αυτή την ηλικία».Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίουΓνώμες, παράπονα, ιδέες, και ότι θέλετε να πείτε, πείτε το εδώ.
Opinions, complaints, ideas, and that you want to say, you say here.