Free Shoutcast HostingRadio Stream Hosting

Σάββατο 27 Ιουλίου 2013

Τα γενέθλια του Τόλη Βοσκόπουλου

Ο Τόλης Βοσκόπουλος με την Άντζελα Γκερέκου γευμάτισαν μαζί με καλούς φίλους αλλά και συνεργάτες.
Μια ευχάριστη έκπληξη  όμως επιφύλασσαν στον Τόλη Βοσκόπουλου, όταν παρουσίασαν ξαφνικά μπροστά του μία τούρτα για να γιορτάσουν όλοι μαζί τα γενέθλια του. Όλο το μαγαζί του τραγούδησε το “Happy Birthday”, του ευχήθηκαν χρόνια πολλά και ο Τόλης Βοσκόπουλος έσβησε το κεράκι στην τούρτα του χαρούμενος!
Λίγα τραπέζια πιο δίπλα διασκέδαζε για άλλη μια Πέμπτη η Βασιλική Ανδρίτσου παρέα με τον  σκηνοθέτη Βασίλη Θωμόπουλο και την παρέα τους αλλά και η Μελίνα Ασλανίδου με φίλους της. Το κέφι της βραδιάς κορυφώθηκε στα ύψη όταν η Μελίνα Ασλανίδου ανέβηκε στην πίστα και πήρε το μικρόφωνο ερμηνεύοντας πολλές αγαπημένες επιτυχίες! Το κοινό που απολάμβανε τόσο τη μουσική όσο και το φαγητό δεν σταμάτησε όλο το βράδυ τα χειροκροτήματα.
Άλλη μια βραδιά κύλησε όμορφα με καλό φαγητό και νοστιμιές δίπλα στη θάλασσα και όλοι έφυγαν καταενθουσιασμένοι. Πολύ τραγούδι και χορό με την ανατρεπτική και άκρως ανεβαστική παράσταση του Παντελή Καναράκη αλλά και με τη ζωντανή μουσική με τα γνωστά και αγαπημένα τραγούδια στο Ελλάδος Εικόνες.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου



Γνώμες, παράπονα, ιδέες, και ότι θέλετε να πείτε, πείτε το εδώ.
Opinions, complaints, ideas, and that you want to say, you say here.