Free Shoutcast HostingRadio Stream Hosting

Σάββατο 20 Ιουλίου 2013

“Grown Woman” (Monsieur Adi Remix) | Ακούστε το νέο single της

Το “Grown Woman” έχει επιβεβαιωθεί ότι θα είναι το πρώτο, αλλά όχι και κύριο single, από το επερχόμενο πέμπτο studio album της Beyoncé ”Mrs. Carter” , το οποίο πρόκειται να κυκλοφορήσει φέτος.
Ο τίτλος του δίσκου αποκαλύφθηκε στις 29 Μαρτίου 2013, από το περιοδικό Rolling Stone. Λίγες μέρες πριν, στις 17, η δημοφιλής τραγουδίστρια είχε κυκλοφορήσει δύο snippets ως ένα με τίτλο: “Bow Down / I Been On“.
Επίσης, έχει γίνει γνωστό ότι η Knowles έχει ήδη ηχογραφήσει το “Standing on the Sun” που θα συνοδεύει ένα video για την καλοκαιρινή καμπάνια της εταιρείας H & M.
Στις 3 Απριλίου η «Βασίλισσα» Beyoncé αποκάλυψε ένα video teaser έξι δευτερολέπτων με το #BeyHereNow. Μια μέρα μετά, στις 4 Απριλίου, έρχεται αντιμέτωπη με το παρελθόν της στην πιο πρόσφατη της συνεργασία με την Pepsi, με τίτλο, “Mirrors“. Σε αυτό το μονόλεπτο βίντεο που έχει σκηνοθετήσει ο Jake Nava, αντιμετωπίζει τις αντανακλάσεις του παλιού της εαυτού, μιμούμενη χαρακτηριστικές της κινήσεις, από την 10χρονη πλέον σόλο καριέρατης  και πριν παρουσιάσει νέες. “Αγκαλιάστε τον εαυτό σας, αλλά ζήστε για τώρα”, λέει κλείνοντας.
Το διαφημιστικό αυτό λοιπόν, είναι κάτι σαν προεπισκόπηση του νέου της single, “Grown Woman“. Το τραγούδι, παραγωγή του Timbaland, δείχνει μια Bey’ με αυτοπεποίθηση, έτοιμη να δείξει στον κόσμο ότι ακόμα «το ’χει».
Ολόκληρο το κομμάτι διέρρευσε online στις 20 Μαΐου. Σήμερα, 19 Ιουλίου, κυκλοφόρησε το πρώτο επίσημο remix από τον Γάλλο παραγωγό και deejay Monsieur Adi, ακόμα κι αν δεν έχει ολοκληρωθεί η τελική εκδοχή του single!
“Grown Woman” (Monsieur Adi Remix) – Beyoncé

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου



Γνώμες, παράπονα, ιδέες, και ότι θέλετε να πείτε, πείτε το εδώ.
Opinions, complaints, ideas, and that you want to say, you say here.