Free Shoutcast HostingRadio Stream Hosting

Πέμπτη 11 Ιουλίου 2013

Jon Bon Jovi | Η δωρεά του 1ος εκατομμυρίου δολαρίων στα θύματα του τυφώνα Sandy!

Μετά τον Chris Brown, σειρά έχει ο front man των θρυλικών Bon Jovi.
Στις 28 Οκτωβρίου του 2012, όπως όλοι θυμόμαστε, ο τυφώνας Sandy χτύπησε το Sayreville, από όπου κατάγεται και ο Jon Bon Jovi. Αυτό το συμβάν τον έκανε να ευαισθητοποιηθεί (μερικούς μήνες μετά) και να κάνει μία δωρεά χρημάτων στα θύματα του τυφώνα. Τα θύματα και οι καταστροφές ήταν και παραμένουν πολλές και για τον λόγο αυτό, ο τραγουδιστής είπε να μην μείνει άπραγος.
Λίγο πριν κάνει την δωρεά του ενός εκατομμυρίου δολαρίων στο “New Jersey Hurricane Sandy Relief Fund”, δήλωσε: “Το να βρίσκομαι εδώ δεν αποτελεί πολιτική πράξη. Είναι συναισθηματικής αξίας. Μεγάλωσα εδώ. Πήγα σχολείο εδώ. Γνώρισα την γυναίκα μου εδώ.”. Ακόμα συμπλήρωσε: “Μία φωνή βγήκε από μέσα μου. Τι μπορώ να κάνω; Ένας από τους κατοίκους είπε να χρησιμοποιήσω την φωνή μου.”
Μην ξεχνάμε ότι τον Νοέμβριο του 2012 πραγματοποιήθηκε συναυλία με θέμα “Hurricane Sandy: Coming Together”, όπου συμμετείχαν καλλιτέχνες, όπως οι Bruce Springsteen, Christina Aguilera και Billy Joel, ενώ το ποσό που κατάφεραν να μαζέψουν ανήλθε στα 23 εκατομμύρια δολάρια.
Κάτι τέτοιες πράξεις αποτελούν παράδειγμα προς μίμηση για όλους τους υπόλοιπους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου



Γνώμες, παράπονα, ιδέες, και ότι θέλετε να πείτε, πείτε το εδώ.
Opinions, complaints, ideas, and that you want to say, you say here.