Free Shoutcast HostingRadio Stream Hosting

Κυριακή 25 Αυγούστου 2013

Κώστας Μακεδόνας: “Ντρεπόμουν να ζητήσω μεγάλο μεροκάματο και οι φίλοι μου γελούσαν μαζί μου”

Ο γνωστός καλλιτέχνης μίλησε για την οικονομική αλλά καλιτεχνική κρίση που περνάει η χώρα μας.
“Θεωρώ τον εαυτό που τυχερό που ο Σταμάτης Κραουνάκης με έβγαλε στην δισκογραφία, πριν κλείσω τα είκοσι” και συνεχίζει, “Παρόλα αυτά τα πράγματα έγιναν ομαλά, με φυσιολογικό τρόπο” δήλωσε ο γνωστός τραγουδιστής μιλώντας στην κάμερα του Αχελωος Tv.
Έπισης ο Κώστας Μακεδόνας μίλησε και για την κρίση που περνάει τα τελευταία χρόνια η Ελλάδα, κρίση που επηρέασε αρκετα και τον καλλιτεχνικό χώρο. “Όταν μπήκαμε στην οικονομική κρίση, έλεγα πως το θετικό είναι ότι μέσα απο τις δυσκολίες θα ξαναγεννηθεί σημαντικό έργο σε όλους του τομείς της τέχνης  στην Ελλάδα. Το φοβερό είναι ότι δεν βγαίνει κατί που να εκφράσει όλο αυτό που γίνεται, ίσως να φταίει το γεγονός ότι στις μέρες μας δεν υπάρχει ένας Θεοδωράκης, ένας Μαρκόπουλος. Θέλω να πιστεύω πως υπάρχουν νέοι άνθρωποι με ταλέντο, που μπορούν να γράψουν ή τα έχουν γράψει και δεν έχουν δεί τα έργα τους το φως της δημοσιότητας”.
” Όταν ακόμα δεν υπήρχε η οικονομική κρίση, ντρεπόμουν να ζητήσω μεγάλο μεροκάματο και οι φίλοι μου γελούσαν μαζί μου”, αφού όπως εξηγεί πάντα ήθελε να δεί αν θα παέι καλά μια δουλεία,τότε θα πάρει πιο πολλά χρήματα. Αν όμως η δουλεία δεν πάει καλά δεν θα θέλει να τον καταριούνται η συνεργάτες του.
Δείτε ολόκληρη την συνέντευξη:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου



Γνώμες, παράπονα, ιδέες, και ότι θέλετε να πείτε, πείτε το εδώ.
Opinions, complaints, ideas, and that you want to say, you say here.