Τρίτη, 6 Αυγούστου 2013

Πορτοκάλογλου-Πλιάτσικας: Διπλό «χτύπημα» υγείας! Τι λέει η επίσημη ανακοίνωση!

O Πολιτιστικός Οργανισμός του Δήμου Μαραθώνος ανακοίνωσε το Σάββατο ότι η συναυλία των Νίκου Πορτοκάλογλου και Φίλιππου Πλιάτσικα στο Δημοτικό Στάδιο Νέας Μάκρης αναβάλλεται για λόγους υγείας και των δύο καλλιτεχνών.
Με την αποκατάσταση της υγείας των καλλιτεχνών, πρόκειται να καθοριστεί νέα ημερομηνία πραγματοποίησης της συναυλίας!
Τι τρέχει όμως με τους δυο καλλιτέχνες; Ποια είναι η αλήθεια;
Η διοργανώτρια εταιρεία με μία ανακοίνωσή της αναφέρει πως ο Φίλιππος Πλιάτσικας ήταν εξαντλημένος λόγω μιας ίωσης που τον ταλαιπωρούσε και ο Νίκος Πορτοκάλογλου αντιμετωπίζει μία μια επώδυνη ισχιαλγία.
«Όταν έγινε η συνεργασία του Νίκου Πορτοκάλογλου με τον Φίλιππο Πλιάτσικα όλοι ήμασταν σίγουροι για την καλλιτεχνική και εμπορική της επιτυχία.
Πάρα πολλές συναυλίες σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη, στην υπόλοιπη Ελλάδα και την Κύπρο, αλλεπάλληλα sold out και μόνο καλά λόγια για το πρόγραμμα και την χημεία του σχήματος.
Αυτό που δεν ήταν αυτονόητο ήταν η σύμπνοια, η αλληλοϋποστήριξη, το απόλυτο δέσιμο εντός και εκτός σκηνής και η αίσθηση ότι οι δύο τους έπαιζαν πολλά χρόνια μαζί στο ίδιο γκρούπ αν και στην πραγματικότητα ήταν η πρώτη τους συνεργασία.
Και να που αυτή η σύμπνοια και η αλληλοϋποστήριξη συνεχίζεται πέρα από κάθε φαντασία και ευχή φυσικά, στις μικρές απρόβλεπτες ανθρώπινες αναποδιές που συμβαίνουν σε όλους, μηδέ εξαιρουμένων γνωστών καλλιτεχνών με φορτωμένο συναυλιακό πρόγραμμα.
Δεν πρόλαβε ο Φίλιππος Πλιάτσικας να δηλώσει εξαντλημένος εξαιτίας μιας ίωσης που δεν αντιμετωπίστηκε όταν έπρεπε λόγω των αλλεπάλληλων υποχρεώσεων και ο Νίκος Πορτοκάλογλου για "συμπαράσταση" βρέθηκε κλινήρης να πρέπει άμεσα να ξεπεράσει μια επώδυνη ισχιαλγία σε μια "σπάνια επίδειξη συναδελφικής αλληλεγγύης".
Και οι δυο τους λοιπόν με προφανή στενοχώρια αναγκάζονται να ανακοινώσουν της ακύρωση των προσεχών συναυλιών τους στην Κρήτη, στην Κύπρο και στη υπόλοιπη Ελλάδα, ζητώντας συγνώμη και κατανόηση από τους ανθρώπους που περίμεναν να του δουν μαζί στην σκηνή, από αυτούς που είχαν προαγοράσει εισιτήρια, και απ' όλους τους συνεργάτες που είχαν δουλέψει για να γίνουν πραγματικότητα αυτές οι συναυλίες.
Και ο Φίλιππος Πλιάτσικας και ο Νίκος Πορτοκάλογλου σίγουροι ότι αυτή η δοκιμασία είναι περαστική δίνουν ραντεβού για την συνέχιση της περιοδείας από το τέλος του Αυγούστου, για τις προγραμματισμένες τους εμφανίσεις και για την μεγάλη τους συναυλία στην Τεχνόπολη του Δήμου της Αθήνας το Σάββατο 7 Σεπτέμβρη.
Ευχή δική μας η ανεπανάληπτη σύμπνοια να συνεχιστεί και στην γρήγορη ανάρρωση!»


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίουΓνώμες, παράπονα, ιδέες, και ότι θέλετε να πείτε, πείτε το εδώ.
Opinions, complaints, ideas, and that you want to say, you say here.