Free Shoutcast HostingRadio Stream Hosting

Τρίτη 10 Σεπτεμβρίου 2013

Adele η... άκαρδη! Γιατί αρνείται κατηγορηματικά να συναντήσει τον άρρωστο πατέρα της;

Ή μήπως έχει κι αυτή τα δίκια της;
 Μπορεί η Adele να έχει ορδές θαυμαστών και να λατρεύεται όχι μόνο για τη φωνή και τα τραγούδια της, αλλα και το ήθος της, τουλάχιστον όπως υποστηρίζουν οι περισσότεροι, αλλά μία ιστορία που είδε πρόσφατα το φως της δημοσιότητας απειλεί το δημόσιο προφίλ της star και την κάνει να φαίνεται το λιγότερο άκαρδη και... bitch!
Σύμφωνα λοιπόν με δημοσιεύματα ο πατέρας της Adele, Mark Evans, με τον οποίο η τραγουδίστρια έχει να μιλήσει περίπου 2 χρόνια έπειτα από μία συνέντευξη που είχε δώσει εκείνος, χωρίς φυσικά να μιλάει με τα καλύτερα λόγια για την κορούλα του, έχει πάρει σβάρνα τα Μέσα, λέγοντας πως θέλει να δει τον 10 μηνών εγγονό του έστω και για μία φορά, καθώς φοβάται ότι δεν θα προλάβει να τον γνωρίσει λόγω του προβλήματος υγείας που αντιμετώπιζει!
Ο Evans διεγνώσθη τον Μάιο με καρκίνο και αμέσως προχώρησε σε χειρουργείο όπου και του αφαιρέθηκαν οι όγκοι! Τώρα, περιμένει τις νέες του εξετάσεις για να δει αν τελικά είναι υγιής, και φοβάται πολύ πως δεν θα μπορέσει ούτε με την κόρη του να συμφιλιωθεί, ούτε να γνωρίσει και τον μικρούλη Angelo. Ο 51χρονος άντρας, αναγνωρίζει τα λάθη που έχει κάνει με την ανατροφή της κόρης του, καθώς την εγκατέλειψε σε πολύ μικρή ηλικία αφήνοντας τη σύζυγό του να την μεγαλώσει ολομόναχη! Αυτό φυσικά είναι κάτι που η Adele δεν του συγχώρησε ποτέ, όπως φυσικά και τον αλκοολισμό του ο οποίος είχε προκαλέσει πολλά προβλήματα στην οικογένειά του!
Η αλήθεια είναι ότι δεν μπορεί να αδικήσει κάποιος την Adele και την πικρία της, αλλά καλό θα ήταν να δώσει τόπο στην οργή γιατί στο τέλος θα βγει εκείνη η κακιά, και μάλιστα χωρίς λόγο!
Αμαρτίες γονέων... παιδεύσουσι τέκνα!







Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου



Γνώμες, παράπονα, ιδέες, και ότι θέλετε να πείτε, πείτε το εδώ.
Opinions, complaints, ideas, and that you want to say, you say here.