Free Shoutcast HostingRadio Stream Hosting

Πέμπτη 12 Σεπτεμβρίου 2013

Βγήκε στην δημοσιότητα ακυκλοφόρητο τραγούδι του Michael Jackson!

Μόνο με αυτές τις δύο λέξεις θα μπορούσε κανείς να χαρακτηρίσει το παρακάτω άρθρο! Μπορεί να έχει αρκετό καιρό που έχει φύγει ο Michael Jackson, όμως το στίγμα του στην παγκόσμια μουσική βιομηχανία το έχει αφήσει εδώ και πολλά χρόνια!
Έτσι, πριν λίγες ημέρες δημοσιεύθηκε το τραγούδι ολόκληρο, το οποίο δεν είχε βγει όσο ήταν εν ζωή, ο μεγάλος τραγουδιστής…
Ο τίτλος αυτού… “Ι Am A Loser”! Σίγουρα, το πρώτο σχόλιο που μπορεί να κάνει κανείς, είναι οτι μόνο loser δεν μπορεί να θεωρηθεί ο συγκεκριμένος καλλιτέχνης. Ήταν ένας απο τους καλύτερους showman που έχουν βγει ποτέ, καθώς και φωνητικά ήταν άριστος, αλλά και στον χορό … απλά άπιαστος!
Όσον αφορά το τραγούδι, είναι μια μπαλάντα pop, με ήρεμο ρυθμό, και χρώμα Jackson! Τι εννοώ: Ο τραγουδιστής, ήθελε τόσο μουσικά όσο και χορευτικά, κάποια πράγματα συγκεκριμένα να βγουν όπως ήθελε εκείνος. Έτσι έβγαινε όλο το show όπως το είχε εκείνος στο μυαλό του. Ακριβώς έτσι έγινε και στο συγκεκριμένο τραγούδι. Για αυτό, και αν το ακούσει κάποιος για πρώτη φορά, θα καταλάβει αμέσως ότι είναι… Michael Jackson!
Απολαύστε το!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου



Γνώμες, παράπονα, ιδέες, και ότι θέλετε να πείτε, πείτε το εδώ.
Opinions, complaints, ideas, and that you want to say, you say here.