Free Shoutcast HostingRadio Stream Hosting

Σάββατο 7 Σεπτεμβρίου 2013

Επανέκδοση του “Unplugged” του Eric Clapton!

Είναι ένα από τα πιο πετυχημένα album του μεγάλου κιθαρίστα!
Κατά την άποψη πολλών φιλόμουσων, ο Eric Clapton θεωρείται από τους μεγαλύτερους κιθαρίστες όλων των εποχών! Το ίδιο ισχύει και για μένα προσωπικά.  Θεωρώ ότι τέτοια κομμάτια σαν  του συγκεκριμένου δεξιοτέχνη και ταλαντούχου μουσικού, δεν θα υπάρξουν…
Όσον αφορά τώρα το συγκεκριμένο album, ηχογραφήθηκε τον Γενάρη του 1992 και κυκλοφόρησε τον Αύγουστο του ίδιου έτους! Ηχογραφήθηκε για το MTV Unplugged, και στην πραγματικότητα ηχογραφεί το συγκεκριμένο album μπροστά σε ένα μικρό ακροατήριο στα Bray Film Studios στο Windsor της Αγγλίας. Περιλαμβάνει τόσο το “ Tears in heaven” ( τραγούδι που έγραψε μετά τον θάνατο του μικρού παιδιού του), όσο και μια acoustic version της … γνωστής σε όλους “Layla”! Το συγκεκριμένο μάλιστα album έχει πουλήσει πάνω από 19 εκατομμύρια αντίτυπα παγκοσμίως!!
Έτσι λοιπόν, 21 χρόνια μετά το περίφημο αυτό album επανακυκλοφορεί σε διπλό Cd & Dvd στις 15 Οκτωβρίου… Η επανέκδοση θα περιλαμβάνει ακόμα δύο κομμάτια,τα“ Circus” και “My father’s eyes” , αλλά και υλικό πάνω από μία ώρα, τραγούδια που είχαν ηχογραφηθεί στο συγκεκριμένο live αλλά δεν ήταν τελικά μέσα στον δίσκο!
Ακούστε ένα από τα τραγούδια που περιλάμβανε ο δίσκος «Unplugged» – Tears in heaven…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου



Γνώμες, παράπονα, ιδέες, και ότι θέλετε να πείτε, πείτε το εδώ.
Opinions, complaints, ideas, and that you want to say, you say here.