Free Shoutcast HostingRadio Stream Hosting

Τρίτη 15 Οκτωβρίου 2013

Ο Χρήστος Θηβαίος και ο Μίλτος Πασχαλίδης στο Σταυρού του Νότου κάθε Παρασκευή από 18/10

Ο Χρήστος Θηβαίος και ο Μίλτος Πασχαλίδης ξεκινούν τις εμφανίσεις τους στην Αθήνα στην αγαπημένη τους σκηνή: τον Σταυρό του Νότου. Η Κεντρική Σκηνή του Σταυρού του Νότου από την Παρασκευή 18 Οκτωβρίου και κάθε Παρασκευή θα γίνει ο τόπος συνάντησης τραγουδιών αλλά και ιστοριών που συνδέουν τους δύο τόσο διαφορετικούς αλλά και τόσο κοντινούς τραγουδοποιούς.
Με πορείες που συχνά διασταυρώνονταν τα τελευταία 20 χρόνια, οι δύο σπουδαίοι τραγουδοποιοί αποφασίζουν να παρουσιάσουν ένα πρόγραμμα που εκτός από τις καλύτερες στιγμές της δισκογραφίας του καθενός, θα περιλαμβάνει τραγούδια που έχουν αγαπήσει αλλά και καινούρια, ακυκλοφόρητα ακόμη τραγούδια.
Με αναφορές από το ιταλικό τραγούδι που γνώρισε και αγάπησε ο Χρήστος Θηβαίος στα φοιτητικά του χρόνια στη Μπολόνια, αλλά και το Κρητικό τραγούδι που ενέπνεε το Μίλτο Πασχαλίδη κατά τη διάρκεια των σπουδών του σε Ηράκλειο και Ρέθυμνο, μέχρι τα στιγμιότυπα από τις συνεργασίες τους με σπουδαίους σύγχρονους δημιουργούς, όπως ο Θάνος Μικρούτσικος, το μόνο βέβαιο είναι πως η παρουσία τους στη σκηνή θα είναι απρόβλεπτη, ένας μουσικός διάλογος και ένα παιχνίδι με τη μνήμη, που κανείς δεν ξέρει που μπορεί να οδηγήσει.
Ξεκινώντας από τις 18 Οκτωβρίου, και για κάθε Παρασκευή, ο Χρήστος Θηβαίος και ο Μίλτος Πασχαλίδης ανεβαίνουν στην Κεντρική Σκηνή του Σταυρού του Νότου και υπόσχονται να τις πιο μελωδικές νύχτες του φετινού Χειμώνα.

Μαζί τους οι μουσικοί:

ΜΙΡΕΛΑ ΠΑΧΟΥ ακορντεόν, πιάνο, τραγούδι

ΜΑΞΙΜΟΣ ΔΡΑΚΟΣ πλήκτρα

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΣΙΝΟΓΙΑΝΝΗΣ Ηλεκτρική Κιθάρα

ΗΛΙΑΣ ΔΟΥΜΑΝΗΣ τύμπανα

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΜΟΥΤΑΦΗΣ μπάσο

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου



Γνώμες, παράπονα, ιδέες, και ότι θέλετε να πείτε, πείτε το εδώ.
Opinions, complaints, ideas, and that you want to say, you say here.