Free Shoutcast HostingRadio Stream Hosting

Τετάρτη 2 Οκτωβρίου 2013

Ο Alice Cooper πρόκειται να δημοσιεύσει νέο album

Νέο album από τον Alice Cooper πρόκειται να δημοσιευτεί την άνοιξη του 2014!
Ένας από τους πιο πετυχημένους καλλιτέχνες παγκοσμίως. Ο λόγος για τον εκκεντρικό -λόγω εμφάνισης- Alice Cooper, ο οποίος ανακοίνωσε την κυκλοφορία νέου άλμπουμ.
Το άλμπουμ θα είναι αφιέρωμα σε παλιούς σταρ του Rock. Συγκεκριμένα σε μύθους του Rock, σε καλλιτέχνες που έμειναν διαχρονικοί, ύστερα από 35 -και άνω- χρόνια. Ακόμα δεν γνωρίζουμε τραγούδια τα οποία θα επανεκτελέσει ο Cooper.
Το μόνο που ξέρουμε, είναι πως θα ασχοληθεί με τραγούδια που άφησαν ιστορία από τους: The Doors, Jimi Hendrix, John Lennon, και τους The Who.
Λίγοι καλλιτέχνες θα “έπιαναν” ονόματα σαν τα προαναφερθέντα. O Alice Cooper όμως, είναι από τους τραγουδιστές που μας έχουν συνηθίσει στις εκπλήξεις, και συγκεκριμένα τις ευχάριστες!
Αναφέρω -τυχαία- τραγούδια και από τους τέσσερις τραγουδιστές και συγκροτήματα, τα οποία θα ήθελα να ακούσω σε διασκευές. Τα τραγούδια αυτά λοιπόν είναι: “Light my fire” – The Doors, “Voodo Child”- Jimi Hendrix (σημειωτέον ότι ήδη έχει γίνει μια διασκευή από τον Slash όταν ήταν ακόμη στους Guns ‘N’ Roses), “Imagine” – John Lennon, και “Behind blue eyes” – The Who…
Τα συγκεκριμένα τραγούδια, δεν τα αναφέρω λόγω της φήμης τους, αλλά επειδή είναι ιδιαίτερα τραγούδια, και επειδή έχουν ήδη γίνει αρκετές διασκευές, και θα θέλει να δώσει τη δική του πινελιά!
Αναμονή λοιπόν, μέχρι την άνοιξη του 2014!
Προς το παρόν, ας ακούσουμε μια επιτυχία του Alice Cooper:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου



Γνώμες, παράπονα, ιδέες, και ότι θέλετε να πείτε, πείτε το εδώ.
Opinions, complaints, ideas, and that you want to say, you say here.