Free Shoutcast HostingRadio Stream Hosting

Κυριακή 6 Οκτωβρίου 2013

Στέφανος Κορκολής-Αντώνης Ρέμος : Η συνεργασία τους συνεχίζεται !

Οι 2 καλλιτέχνες συνεργάστηκαν πρώτη φορά το 2008, όταν ο συνθέτης γράφει το καταπληκτικό ζεϊμπέκικο “100 φορές”, για την φωνή του Αντώνη Ρέμου, που περιλαμβάνεται στο δίσκο του “Αλήθειες και ψέματα”.
Μια συνεργασία, που σίγουρα εξέπληξε και κατά πολλούς, ίσως να θεωρήθηκε πως δεν “δένει” καλλιτεχνικά. Ο χρόνος όμως διαψεύδει, διότι το τραγούδι αποτελεί ένα από τα δυνατά χαρτιά στις αποσκευές του τραγουδιστή.
Η συνεργασία Κορκολή-Ρέμου συνεχίζεται ακόμα πιο δυναμικά με ένα νέο τραγούδι, ζεϊμπεκικο ξανά, που κυκλοφόρησε πρίν λίγους μήνες με τίτλο “Η Στροφή” σε στίχους Ρεβέκκας Ρούσση, στο νέο δίσκο του Αντώνη Ρέμου “Η Καρδιά με πηγαίνει εμένα”

Συνθέτης και ερμηνευτής συναντήθηκαν πριν λίγες μέρες στο Ωδείο Ηρώδου Αττικού (Ηρώδειο) στις 26 Σεπτεμβρίου 2012, με σκοπό την οικονομική ενίσχυση της Ένωσης «ΜΑΖΙ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΙΔΙ» με την Ορχήστρα Σύγχρονης Μουσικής της ΕΡΤ υπό την διεύθυνση του Νίκου Τσούχλου.

Απόσπασμα από την συναυλία “Εφ’ όλης της ύλης” του Στέφανου Κορκολή μπορείτε να δείτε στο ακόλουθο βίντεο με τα τραγούδια “100 Φορές” και “Σβήσε το φεγγάρι”



Τραγούδι: Αντώνης Ρέμος

Μουσική: Στέφανος Κορκολής

Στίχοι: Νίκος Μωραϊτης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου



Γνώμες, παράπονα, ιδέες, και ότι θέλετε να πείτε, πείτε το εδώ.
Opinions, complaints, ideas, and that you want to say, you say here.