Τρίτη, 29 Οκτωβρίου 2013

Νίκος Βέρτης: «Θεωρώ άσχημο να πληρωθεί ο επιχειρηματίας και ο τραγουδιστής και όχι αυτός που πλένει πιάτα»

Για όλους και για όλα μίλησε ο Νίκος Βέρτης σε συνέντευξή του.
Ο τραγουδιστής σε συνέντευξη που παραχώρησε στο Πρώτο Θέμα, αναφέρθηκε στις δυσκολίες του επαγγέλματός του: «Η ψυχολογική πίεση, ακόμα και η αγάπη του κόσμου μπορεί να σε ρίξει κάτω. Θεωρώ ότι δουλεύω πολύ σκληρά, πρώτα από αγάπη και μετά για το μεροκάματο!». «Αν τα μεροκάματα είναι μεγάλα καλώς να έρθουν. Εγώ δεν επεδίωξα ποτέ μεγάλο μεροκάματο. Αν αύριο δεν έχω δουλειά, το ίδιο θα κάνω και χωρίς να πληρώνομαι. Πολλές φορές αναρωτιέμαι γιατί με πληρώνουν….» συνέχισε.
Τα παιδικά του χρόνια ήταν δύσκολα: «Φαντάσου ότι στην εφηβεία μου, που ήταν όλοι με τα μηχανάκια και περνούσαν καλά, εγώ έπρεπε να φύγω για την ξενιτιά… Πάντα αναρωτιόμουνα πώς γίνεται να έχουν όλοι οι άλλοι λεφτά και εμείς να δουλεύουμε και να μην έχουμε!»
Ο τραγουδιστής παραδέχεται πως έχει γίνει μάρτυρας πολύ άσχημων συμπεριφορών από πλευράς συναδέλφων και επιχειρηματιών. «Θεωρώ άσχημο να πληρωθεί ο επιχειρηματίας και ο τραγουδιστής όνομα και να μην πληρωθεί αυτός που πλένει πιάτα στην κουζίνα. Είναι ντροπή».Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίουΓνώμες, παράπονα, ιδέες, και ότι θέλετε να πείτε, πείτε το εδώ.
Opinions, complaints, ideas, and that you want to say, you say here.