Free Shoutcast HostingRadio Stream Hosting

Τετάρτη 23 Οκτωβρίου 2013

Σάκης Ρουβάς-Σιρουσό: Ετοιμάζουν συνεργασία

Ο Σάκης Ρουβάς και η Σιρουσό την οποία γνωρίσαμε μέσα από την συμμετοχή της στην Eurovision όταν και εκπροσώπησε την Αρμενία, ηχογράφησαν πριν από λίγες ημέρες ένα τραγούδι.
Πρόκειται για το αγγλόφωνο κομμάτι με τίτλο «See», που αναμένεται να ξεπεράσει τα σύνορα της χώρας μας. Η μουσική συνάντηση των δύο κορυφαίων σταρ που φέρει τον τίτλο «Sirusho featuring Sakis Rouvas» πρόκειται να κυκλοφορήσει σύντομα σε Ελλάδα, Αρμενία και σε όλες τις ευρωπαϊκές χώρες. Η συνεργασία των δυο καλλιτεχνών «ψήθηκε» πέρυσι το καλοκαίρι σε συναυλία του Σάκη στη Μύκονο. Ετσι, ύστερα από αλλεπάλληλες επαφές και διαπραγματεύσεις, οι δύο πασίγνωστοι τραγουδιστές βρέθηκαν να τραγουδούν στο ίδιο στούντιο.



1 σχόλιο:

  1. βαρεθηκα αυτο το παραμυθη μια ζωη."Ο παγκωσμιος SAKIS με μια ενα ακομη παγκωσμιο βημα που θα ακουστει σε ολλον τον πλανητη,με μια παγκωσμια συνεργασια,που το κοματι θα ακουστει στην αμερηκη,που τον SAKIS τον ζηταει το αμερικανικο x factor,που τον SAKIS τον ηθελε η οπρα στην εκπομπη της και πρασινα αλογα μια ζωη.Και συνεχιζει o SAKIS σας μεχρι αυτη την στιγμη να κανει καριερα στην ελλαδα!Ππρεπει να καταλαβει οτι αν δε σπασει την αγορα της αμερικης μην περιμενει κατι με λανθασμενες συνεργασιες και ανοθσιες προσπαθειες!

    ΑπάντησηΔιαγραφή



Γνώμες, παράπονα, ιδέες, και ότι θέλετε να πείτε, πείτε το εδώ.
Opinions, complaints, ideas, and that you want to say, you say here.