Free Shoutcast HostingRadio Stream Hosting

Τετάρτη 9 Οκτωβρίου 2013

Ηλίας Βρεττός: «Τις πτυχές του χαρακτήρα σου δεν μπορείς να τις βγάλεις τόσο πολύ στην πίστα»

«Με πλησιάζουν άτομα μεγάλης ηλικίας και βλέπεις να παίρνουν αυτόγραφα μικρά κοριτσάκια, μαζί με την μαμά και την γιαγιά»
Αυτές είναι κάποιες από τις δηλώσεις του Ηλία Βρεττού στην Σοφία Μπεκιάρη και το tralala.gr. O τραγουδιστής μιλάει για το σόου στο οποίο συμμετείχε και τα καλά που του έχει πρόσφερει. Είπε:
«Στη σκηνή βγάζεις πτυχές της καλλιτεχνικής σου προσωπικότητας κυρίως. Τις πτυχές του χαρακτήρα σου δεν μπορείς να τις βγάλεις τόσο πολύ, αλλά και σε ένα βαθμό τις κρύβεις. Όταν έχει νεύρα, άγχος, κούραση ή οτιδήποτε, την ώρα που βγαίνεις να τραγουδήσεις αναγκαστικά παίζεις έναν ρόλο. Σε ένα τηλεοπτικό σόου που μια κάμερα σε παρακολουθεί κατά τη διάρκεια όλης της προσπάθειάς σου, που είναι μεγάλη και δύσκολη, βγάζεις ακριβώς τον χαρακτήρα σου, πράγμα που δύσκολα το ανακαλύπτει κάποιος. Επίσης, γίνεσαι γνωστός σε ένα κοινό, που δεν θα σε μάθαινε για κανένα λόγο. Με πλησιάζουν άτομα μεγάλης ηλικίας και βλέπεις να παίρνουν αυτόγραφα μικρά κοριτσάκια, μαζί με την μαμά και την γιαγιά. Τέλος πάντων, με βοήθησε πάρα πολύ όλο αυτό και ήταν μια ώθηση στην όλη πορεία μου και προσπαθώ να το εκμεταλλευτώ όσο γίνεται καλύτερα. Πλέον έχω εστιάσει στη δουλειά μου γιατί 4 μήνες που ήμουν στο παιχνίδι, αισθανόμουν χορευτής και όχι τραγουδιστής»



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου



Γνώμες, παράπονα, ιδέες, και ότι θέλετε να πείτε, πείτε το εδώ.
Opinions, complaints, ideas, and that you want to say, you say here.