Free Shoutcast HostingRadio Stream Hosting

Σάββατο 12 Οκτωβρίου 2013

Μαντώ: «Οι καλλιτέχνες δεν πρέπει να ασχολούνται με την πολιτική γιατί λειτουργούν με το συναίσθημα»

Η «λευκή τραγουδίστρια με τη μαύρη φωνή», όπως την αποκαλούν πολλοί, απαντά σε ερωτήσεις θαυμαστών της…
Εφ’ όλης της ύλης και αυτά που λέει έχουν πραγματικά πολύ ενδιαφέρον! Μεταξύ άλλων αναφέρει στην συνέντευξη της στον Δημήτρη Σελλά, ότι θα ήθελε να συμμετάσχει στο νέο show του Ant1 «The voice» μιας και θα μπορούσε να προσφέρει τα μέγιστα ούσα τραγουδίστρια και καθηγήτρια φωνητικής, αν και δεν της έχει γίνει επίσημη πρόταση, πράγμα όμως που δεν ισχύει για τα μιούζικαλ «Grease» και «Rent» πριν κάποια χρόνια αλλά τώρα βλέπει θετικά το ενδεχόμενο να συμμετάσχει στο μέλλον.
Ακόμα μίλησε για την πρώτη φορά που τραγούδησε επί σκηνής σε ηλικία 14 ετών στο on the rocks που την είχε προτείνει ο Κώστας Μπίγαλης δηλώνοντας ότι από το άγχος «δε μπορούσε να προχωρήσει και στεκόταν πίσω ακίνητη». Αποκάλυψε ότι αγαπημένο της είδος μουσικής είναι η τζαζ και η soul αλλά δυστυχώς «στην Ελλάδα δεν υπάρχει ούτε το ενδιαφέρον ούτε η στήριξη από τις δισκογραφικές για να βγει μια τέτοια δουλειά, αλλά αρκούνται στα εμπορικά είδη και στα επίκαιρα», όπως χαρακτηριστικά αναφέρει.
Τέλος ,σε ερώτηση αν έχει δεχθεί πρόταση να κατέλθει στην πολιτική, απαντά θετικά αλλά τονίζει ότι επειδή οι καλλιτέχνες είναι φύσει συναισθηματικοί, η ίδια δε θα μπορούσε να ασχοληθεί με αυτό.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου



Γνώμες, παράπονα, ιδέες, και ότι θέλετε να πείτε, πείτε το εδώ.
Opinions, complaints, ideas, and that you want to say, you say here.