Δευτέρα, 7 Οκτωβρίου 2013

Η Ραλλία μιλάει για τη σχέση της με τον Γιάννη Κότσιρα!

Η Ραλλία Χρηστίδου σε συνέντευξή της μεταξύ άλλων μιλάει για τη σχέση της Γιάννη Κότσιρα. Ήταν τελικά μια φήμη ή αλήθεια, την οποία όμως, καθώς είναι και οι δύο ιδιαίτερα χαμηλών τόνων, δεν ήθελαν ποτέ να επιβεβαιώσουν δημοσιοποιώντας τη σχέση τους
και δεν υπήρξαν ποτέ σε παπαράτσι φωτογραφίες;
"Για να λέμε την αλήθεια, δεν υπάρχουν παπαράτσι μη στημένες φωτογραφίες. Ορισμένοι επιλέγουν  αυτόν τον τρόπο για  να διαφημίσουν την δουλειά τους, Από τη στιγμή που παίρνεις τηλέφωνο τον Χ φωτογράφο και του λες θέλω να κάνεις το τάδε θέμα, αυτομάτως του δίνεις δικαίωμα να ασχολείται γενικά με τη ζωή σου. Τόσο εγώ όσο και ο Γιάννης Κότσιρας δεν δώσαμε ποτέ δικαίωμα σε κανέναν.  Δεν μου άρεσε ποτέ να είμαι μέρος του λεγόμενου lifestyle. Αν κυκλοφόρησαν  δημοσιεύματα πάσης φύσεως και όχι μόνο όσον αφορά τον Γιάννη, σαφώς δεν προέρχονταν από εμάς. Πιθανότατα να ήταν από άλλους ανθρώπους που είχαν διαλέξει αυτόν τον δρόμο για να κάνουν την δουλειά τους εν αγνοία μας. Δεν ήταν τυχαίο γεγονός ό,τι κάθε φορά που ο Γιάννης είχε πρεμιέρα, έβγαινε θέμα. Κάποια στιγμή, έτσι όπως μας τα έφτιαξαν , μας τα χάλασαν κιόλας" είπε χαρακτηριστικά στο περιοδικό ΕΓΩ!
Την ενόχλησαν τα όσα γράφτηκαν; "Με στεναχωρούσε στην αρχή, πιο πολύ γιατί ενοχλούσε τον Γιάννη Κότσιρα. Τώρα πλέον δεν με ενδιαφέρει οτιδήποτε και αν ειπωθεί ή γραφτεί, γιατί ξέρω ότι ο κόσμος αντιλαμβάνεται πολύ καλά ποιος είσαι και τι κάνεις και ξέρει επίσης ότι όλο αυτό το σύστημα έχει πεθάνει» απάντησε η ίδια, συμπληρώνοντας: «Ο Γιάννης ήταν, είναι και θα είναι πάντα μέρος της ζωής μου. Είναι ο πρώτος άνθρωπος που μου έδωσε βήμα σ' αυτή τη δουλειά».


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίουΓνώμες, παράπονα, ιδέες, και ότι θέλετε να πείτε, πείτε το εδώ.
Opinions, complaints, ideas, and that you want to say, you say here.