Free Shoutcast HostingRadio Stream Hosting

Τρίτη 19 Νοεμβρίου 2013

Χωρίζουν Beyonce και Jay - Z ;

Η Beyonce και ο Jay - Z είναι από τα ζευγάρια που θεωρείς ότι ζουν στο απόλυτο ροζ συννεφάκι. Ερωτευμένοι, ευτυχισμένοι με το παιδάκι της και βέβαια με μια καριέρα που είναι στην κορυφή. Σε αυτά τα ζευγάρια, λες, δεν υπάρχει περίπτωση να πάει κάτι στραβά. Κι όμως για πρώτη φορά ακούστηκαν φήμες για χωρισμό.
Αν και καμία πλευρά δεν έχει σχολιάσει τις φήμες, το τι ακριβώς έχει συμβεί στο γάμο τους, φαίνεται πως θα φέρει στην επιφάνεια το αμερικανικό περιοδικό Star στις 25 Νοεμβρίου οπότε και θα κυκλοφορήσει.
Σύμφωνα με πηγές, τα προβλήματα ξεκίνησαν όταν ο ραπερ αποφάσισε να ξεκινήσει το μεγάλο του tour αδιαφορώντας για το πρόγραμμα της γυναίκας τους, την οποία και υποτίθεται ότι έπρεπε να στηρίξει στην περιοδεία της, στην Αυστραλία. Αντιθέτως ο ράπερ χάραξε την δική του πορεία χωρίς να κάνει κάποια προσπάθεια να συμπέσουν οι ημερομηνίες του με της Beyonce.
Πρόσφατα οι δυο τους μαζί με την κορούλα τους αποφάσισαν να ξεκουραστούν σε ιδιωτικό θέρετρο στη Νέα Ζηλανδία και όπως λέγεται, με αυτό το ταξίδι το ζευγάρι θέλησε να δώσει μια ευκαιρία στη σχέση και στον γάμο τους.
Τη στιγμή που οι φήμες περί χωρισμού φουντώνουν, το HollywoodLife.com αποκάλυψε ότι "Ο γάμος τους είναι μια χαρά και κανείς δεν θα πρέπει να μιλά για χωρισμό ή διαζύγιο". Επίσης ανέφερε ότι το ζευγάρι έχει προβλήματα όπως κάθε σχέση.
Για να δούμε τελικά τι ακριβώς συμβαίνει...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου



Γνώμες, παράπονα, ιδέες, και ότι θέλετε να πείτε, πείτε το εδώ.
Opinions, complaints, ideas, and that you want to say, you say here.