Free Shoutcast HostingRadio Stream Hosting

Δευτέρα 18 Νοεμβρίου 2013

Ο Σάκης Ρουβάς θα κυκλοφορήσει σε… γραμματόσημο!

Αγαπά την Ελλάδα και την ιδιαίτερη πατρίδα του την Κέρκυρα και δεν διστάζει να δηλώνει υπερήφανος γι’ αυτήν ανά πάσα στιγμή.
Ο λόγος για τον Σάκη Ρουβά που μεγάλωσε και έκανε τα πρώτα του καλλιτεχνικά βήματα στην Κέρκυρα και στις δύσκολες στιγμές που περνά η χώρα μας, δεν σταματά να τη στηρίζει με όλες του τις δυνάμεις.
Ήρθε όμως η στιγμή να ανταμειφτεί για την καλλιτεχνική του πορεία αλλά και την κοινωνική του δράση. Η Ένωση Επτανήσων Ελλάδος θα τιμήσει σε μια ξεχωριστή βραδιά τον Σάκη Ρουβά καθώς και άλλους επτανήσιους καλλιτέχνες.
Η βράβευση θα γίνει στα τέλη Νοεμβρίου στην Παλιά Βουλή, ενώ ο Σάκης, τιμής ένεκεν θα γίνει και γραμματόσημο σε μια συλλεκτική συλλογή.
Ο Σάκης Ρουβάς που φέτος αποφάσισε να μην εμφανιστεί σε κάποιο νυχτερινό κέντρο, μελετά τα επόμενα επαγγελματικά του βήματα αφού σύντομα θα κυκλοφορήσει το νέο του single και πάλι με την μαγική υπογραφή του Γιώργου Θεοφάνους.
Ακόμη, σχεδιάζει άμεσα μια νέα κινηματογραφική ταινία διεθνούς παραγωγής αλλά και τη συμμετοχή του σε ένα μιούζικαλ ενώ με τη νέα τηλεοπτική σεζόν θα ξεκινήσει ο δεύτερος κύκλος των τηλεοπτικών “Ηρώων” από τη συχνότητα του ΑΝΤ1 το οποίο κέρδισε αλλά και συγκίνησε πέρυσι το τηλεοπτικό κοινό.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου



Γνώμες, παράπονα, ιδέες, και ότι θέλετε να πείτε, πείτε το εδώ.
Opinions, complaints, ideas, and that you want to say, you say here.