Free Shoutcast HostingRadio Stream Hosting

Σάββατο 9 Νοεμβρίου 2013

ΜΕΛΙSSES: Είναι… «Η μόνη επιλογή»

Το νέο άλμπουμ του συγκροτήματος MEΛΙSSES, κυκλοφορεί με το αγαπημένο ποπ-ροκ συγκρότημα να επιστρέφει  με ένα ολοκαίνουργιο  CD γεμάτο επιτυχίες!
Μέχρι τώρα έχουν ήδη γίνει τεράστιες επιτυχίες τρία single από αυτό το άλμπουμ πριν κυκλοφορήσει: «Σε θυμάμαι» (feat. DUOMO), «ΕΛΕΓΕΣ» (πάνω από  7,5 εκατομμύρια views στο YouTube!) και πιο πρόσφατα το ομώνυμο του δίσκου τραγούδι «Η μόνη επιλογή», που μέσα σε λίγες βδομάδες από την κυκλοφορία του ξεπέρασε το 1,5 εκατομμύριο views, αποδεικνύοντας ότι οι ΜΕΛΙSSES έχουν κατακτήσει πια ένα πιστό δυναμικό κοινό.
 Το ολοκληρωμένο άλμπουμ «Η μόνη επιλογή» είναι η πιο ώριμη δουλειά του γκρουπ μέχρι τώρα και έρχεται να προσθέσει –πέρα από τις τρεις προηγούμενες επιτυχίες- ακόμη επτά κομμάτια στο παζλ των αγαπημένων τραγουδιών από τις ΜΕΛΙSSES. Ανάμεσα στα τραγούδια που θα ακουστούν για πρώτη φορά, ξεχωρίζουν ένα ντουέτο με τον STAN («Αν Βρεθούμε Σε Ένα Παραμύθι») και μια συμμετοχή της Courtney Parker στο αγγλόφωνο κομμάτι «I Won’t Give Up». Τη μουσική, τους στίχους και την παραγωγή ολόκληρου του άλμπουμ υπογράφουν ως επί το πλείστον οι πολυτάλαντοι MEΛΙSSES, οι οποίοι τελευταία σκηνοθετούν οι ίδιοι και τα ultra-επιτυχημένα video clips τους.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου



Γνώμες, παράπονα, ιδέες, και ότι θέλετε να πείτε, πείτε το εδώ.
Opinions, complaints, ideas, and that you want to say, you say here.