Free Shoutcast HostingRadio Stream Hosting

Τετάρτη 13 Νοεμβρίου 2013

“The Art of Letting Go” | Ακούστε το νέο τραγούδι της Mariah Carey

Επιτέλους το νέο single είναι εδώ!
Μετά από λίγη καιρό επιτέλους η Mariah Carey κυκλοφόρησε το νέο της single “The Art of Letting Go”. Το τραγούδι το έχει γράψει η ίδια και είναι μία εκπληκτική μπαλάντα που αναδεικνύει τα απίστευτα φωνητικά της τραγουδίστριας. Το τραγούδι συμπεριλαμβάνεται στο album της με τον ίδιο τίτλο, δηλαδή “The Art of Letting Go” που θα κυκλοφορήσει το 2014. Παραγωγός του τραγουδιού είναι ο επί χρόνια συνεργάτης της Rodney Jerkins.
Το τραγούδι το ανέβασε η ίδια στη σελίδα της στο Facebook με το παρακάτω μήνυμα : “Για πρώτη φορά, είναι εδώ.. “The Art of Letting Go”!!! Αυτό το τραγούδι είναι πολύ προσωπικό για εμένα. Έγραψα τους στίχους ώστε ο καθένας να μπορέσει να συνδεθεί μαζί τους και να απελευθερώσει ότι πρέπει να πει ώστε να μη μένει πίσω ή καταρρεύσει. Σας ευχαριστώ που μοιράζεστε αυτή την εμπειρία μαζί μου! Ακούστε το τραγούδι και κάντε μου ερωτήσεις. Θα απαντήσω σε όσες περισσότερες μπορώ”.
Πριν σπεύσεται στη σελίδα της Mariah Carey για να κάνετε τις ερωτήσεις σας για το νέο της τραγούδι “The Art of Letting Go” ακούστε το!
“The Art of Letting Go”

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου



Γνώμες, παράπονα, ιδέες, και ότι θέλετε να πείτε, πείτε το εδώ.
Opinions, complaints, ideas, and that you want to say, you say here.