Free Shoutcast HostingRadio Stream Hosting

Τετάρτη 4 Δεκεμβρίου 2013

Γιατί ακύρωσε τις εμφανίσεις στη Θεσσαλονίκη η Άντζελα Δημητρίου;

Μάθετε τι δήλωσε η γνωστή τραγουδίστρια για την ακύρωση των εμφανίσεων της στην συμπρωτεύουσα.
Πριν από μερικές μέρες η αγαπημένη λαϊκή τραγουδίστρια Άντζελα Δημητρίου ανακοίνωσε την συνεργασία της με γνωστό νυχτερινό κέντρο της Θεσσαλονίκης. H συνεργασίας τους  όμως απ’ ότι φαίνεται δεν απέφερε καρπούς. Την παρακάτω εξήγηση παρουσίασε στο Facebook η δισκογραφική εταιρεία της τραγουδίστριας.
Δείτε την ανακοίνωση της τραγουδίστριας:
Πριν από δεκαπέντε μέρες περίπου δέχτηκα μια πρόταση από την όμορφη Θεσσαλονίκη για να κλείσω συνεργασία με το ASTRA LIVE. Την αποδέχτηκα ευχάριστα καθώς είχα χρόνια να τραγουδήσω στην Θεσσαλονίκη. Δυστυχώς όμως, οι διαφορετικές απόψεις που είχαμε για το πρόγραμμα του μαγαζιού με τον επιχειρηματία ,οδήγησαν από κοινού να μην ευδοκιμήσει αυτή η συνεργασία. Εξ’ αλλου έχω αποφασίσει όταν θα ανέβω στην Θεσσαλονίκη να μείνω αρκετό καιρό και να παρουσιάσω κάτι ιδιαίτερο, και όχι για κάποιες λιγοστές εμφανίσεις.
Πάντως δεσμεύομαι προς όλους τους θαυμαστές μου και τον κόσμο που με ακούει και με ακολουθεί χρόνια, ότι μέχρι την άνοιξη θα είμαι σε κάποιο μαγαζί της Θεσσαλονίκης γιατί πραγματικά θέλω να ζήσω και πάλι, τον μοναδικό τρόπο διασκέδασης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου



Γνώμες, παράπονα, ιδέες, και ότι θέλετε να πείτε, πείτε το εδώ.
Opinions, complaints, ideas, and that you want to say, you say here.