Free Shoutcast HostingRadio Stream Hosting

Τετάρτη 18 Δεκεμβρίου 2013

Onirama: Στηρίζουν τα παιδικά χωριά SOS και τραγουδούν «Στην Πόλη των Αγγέλων»

Oι Onirama, παρουσίασαν τη νέα Χριστουγεννιάτικη τους επιτυχία «Στην Πόλη των Αγγέλων» μέσα από μία εντυπωσιακή οπτικοποίηση, γεμάτη ονειρικές και γιορτινές εικόνες!
Το αγαπημένο ελληνικό συγκρότημα στηρίζει το σπουδαίο έργο των Παιδικών Χωριών SOS προσφέροντας μέρος των εσόδων των ψηφιακών πωλήσεων του Χριστουγεννιάτικου τραγουδιού, το οποίο δημιουργήθηκε με τη βοήθεια των παιδιών της παιδικής χορωδίας ROSARTE, κι αφιερώνεται στα παιδιά των Παιδικών Χωριών SOS και στα παιδιά όλου του κόσμου.
Με πρωταγωνιστή το Χριστουγεννιάτικο Πνεύμα #OniramaChristmasSpirit στο εντυπωσιακό video clip του νέου τραγουδιού «Στην Πόλη των Αγγέλων» ένα κοριτσάκι δίνει το δώρο της στον καλύτερο της φίλο, ενισχύοντας το αίσθημα της αγάπης και της προσφοράς για το συνάνθρωπο και την ύπαρξη αφανών καθημερινών ηρώων. Η παιδική αγάπη, σε πλήρη ανιδιοτέλεια, αποτελεί το κυρίαρχο στοιχείο του νέου clip και μεταδίδει το μήνυμα σε όλους ότι «Χριστούγεννα δεν είναι να ξεχνάς». Μέσα από ένα πρωτοποριακό σενάριο, οι ONIRAMA ταξιδεύουν «Στην Πόλη των Αγγέλων», με μια κρυστάλλινη χιονόμπαλα που αποτελεί το χριστουγεννιάτικο δώρο κι ενθουσιάζει όλα τα παιδιά! Καθώς αυτά «στους ήρωες πιστεύουν» καταλήγουν να τραγουδούν μαζί τους.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου



Γνώμες, παράπονα, ιδέες, και ότι θέλετε να πείτε, πείτε το εδώ.
Opinions, complaints, ideas, and that you want to say, you say here.