Παρασκευή, 6 Δεκεμβρίου 2013

Το νέο χριστουγεννιάτικο τραγούδι και video clip των Onirama: Στην Πόλη των Αγγέλων

Οι Onirama για πρώτη φορά παρουσιάζουν ένα Χριστουγεννιάτικο τραγούδι μαζί με την οπτικοποίηση του, γεμάτη ονειρικές και γιορτινές εικόνες!
Μέσα από τα αθώα μάτια των λιλιπούτειων πρωταγωνιστών, η αγαπημένη μπάντα μας θυμίζει τις αξίες των Χριστουγέννων, που τα παιδιά κάνουν τόσο μαγικά!
Με πρωταγωνιστή το Χριστουγεννιάτικο Πνεύμα στο εντυπωσιακό video clip του νέου τραγουδιού «Στην πόλη των αγγέλων» ένα κοριτσάκι δίνει το δώρο της στον καλύτερο της φίλο, ενισχύοντας το αίσθημα της αγάπης και της προσφοράς για το συνάνθρωπο και την ύπαρξη αφανών καθημερινών ηρώων. Η παιδική αγάπη, σε πλήρη ανιδιοτέλεια, αποτελεί το κυρίαρχο στοιχείο του νέου clip και μεταδίδει το μήνυμα σε όλους ότι «Χριστούγεννα δεν είναι να ξεχνάς». Μέσα από ένα πρωτοποριακό σενάριο, οι Onirama ταξιδεύουν «Στην Πόλη των Αγγέλων», με μια κρυστάλλινη χιονόμπαλα που αποτελεί το χριστουγεννιάτικο δώρο κι ενθουσιάζει όλα τα παιδιά! Καθώς αυτά «στους ήρωες πιστεύουν» καταλήγουν να τραγουδούν μαζί τους...
Τη σκηνοθεσία και το σενάριο υπογράφει ο Γιάννης Παπαδάκος σε παραγωγή της RIVA Productions. Τους στίχους του νέου τραγουδιού «Στην Πόλη των Αγγέλων» υπογράφει ο Θοδωρής Μαραντίνης, όπως και τους στίχους μαζί με τον Γιώργο Κοκονίδη και θα κυκλοφορήσει από τη MINOS EMI.  Στο Χριστουγεννιάτικο τραγούδι των ONIRAMA συμμετέχει η παιδική χορωδία ROSARTE.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίουΓνώμες, παράπονα, ιδέες, και ότι θέλετε να πείτε, πείτε το εδώ.
Opinions, complaints, ideas, and that you want to say, you say here.